Ploiești: Încep înscrierile în prima clasă în sistem dual, susținută de Adient Trim

În 15 iunie debutează înscrierile în prima clasă în sistem dual, creată în cadrul Liceului Tehnologic „Anghel Saligny”, cu sprijinul Adient Trim Ploiești, lider mondial specializat în tapiţerii auto premium și unul dintre primii inițiatori ai învăţământului dual în România.

La înscrieri, care se pot face până în 19 iunie, sunt așteptați absolvenți ai ciclului gimnazial. Clasa, a cărei programă este dedicată industriei textile şi pielărie, are disponibile 20 de locuri. Elevii care se înscriu vor primi, la absolvirea celor trei ani de studiu, calificarea de confecționer produse textile. Vor beneficia de stagii de practică în fabrica de tapițerii auto Adient, din Parcul Industrial Ploiești, sub îndrumarea angajaților seniori din echipa acesteia, vor primi burse lunare în valoare de 400 de lei și vor avea garanția unui loc de muncă sigur, prin posibilitatea de a deveni angajați ai companiei, după absolvire.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Absolvenţii învăţământului obligatoriu, care întrerup studiile, pot fi cuprinşi, până la împlinirea vârstei de 26 de ani, într-un program de pregătire profesională prin învățământ dual, pentru dobândirea unei calificări profesionale, astfel încât și ei pot beneficia de cursurile clasei inițiate de Adient Trim. Pentru informații suplimentare, elevii sunt așteptați, împreună cu părinții lor, la sediul Liceului „Anghel Saligny”. Detalii pot fi primite și la numărul de telefon 0372 447 901.

Adient Trim Ploieşti are acum peste 1.900 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate aici se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are în total peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv  armături metalice), Ploieşti (tapiţerii) și Piteşti (tapiţerii).

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 75.000 de angajaţi în 230 de fabrici localizate în 33 ţări, produce şi livrează scaune pentru toate clasele de vehicule şi toţi producătorii de echipamente originale – de la sisteme complete până la componente individuale.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close