Ploiești: Saint-Gobain reia producţia la linia de vată minerală din fibră de sticlă de la fabrica Isover, după doi ani

Grupul Saint-Gobain în România a reluat producţia la linia de vată minerală din fibră de sticlă din cadrul fabricii Isover din Ploiești, în urma unei investiții de cinci milioane de euro.

După o amplă modernizare tehnologică, linia de producţie de vată minerală din fibră de sticlă a redevenit operaţională în august, după aproape doi ani de la întreruperea temporară a activității. Astfel au fost create 50 de noi locuri de muncă directe și multe alte locuri de muncă indirecte, în serviciile conexe.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Saint-Gobain Isover va furniza de la fabrica din Ploiești produse și soluții destinate pieței naționale și altor piețe din regiune, precum Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croația, Bosnia, Macedonia, Kosovo și Albania. „Fabrica Isover din Ploiești reprezintă un activ strategic pentru Saint-Gobain. Este una dintre puținele fabrici de vată minerală, care produc atât vată de sticlă, cât și vată minerală bazaltică. Decizia de a redeschide linia de vată minerală din fibră de sticlă se înscrie într-o strategie mai amplă a Grupului Saint-Gobain în România și este generată de tendința pozitivă înregistrată de piața construcțiilor din ultimul an şi de dorința de a ne consolida angajamentul față de piața locală și regională”, afirmă Ovidiu Păscuțiu, director general Saint-Gobain Construction Products România – Rigips şi Isover.

Linia de producţie de vată minerală din fibră de sticlă va avea o capacitate de producţie de peste 20.000 de tone pe an, iar anul viitor Saint-Gobain Isover estimează că va ajunge la 170 de angajați.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close