Președintele Camerei de Comerț Româno-Britanice se alătură echipei Avison Young din București

Colin Lovering, expert internațional în vânzări și dezvoltarea afacerilor, devine Senior Vice-President of Enterprise Solutions and Advisory Services în cadrul biroului Avison Young din București.

În acest nou rol, Colin Lovering se va concentra pe dezvoltarea și creșterea prezenței Avison Young în România. „Suntem entuzismați să-l avem alături pe Colin. Pasiunea și experiența lui vor fi o sursă de inspirație pentru întreaga echipă, vor accelera ritmul de dezvoltare al biroului din București și vor genera noi oportunități de business pe piața din România”, declară David Canta, Principal & Managing Director al biroului Avison Young București.

Colin Lovering are o experiență de 30 de ani în business development, training de vânzări și coaching, în mai multe industrii. Cea mai recentă poziție a fost cea de Sales Leader & Performance Coach la Corporate Office Solutions (COS). În perioada în care a lucrat pentru COS, a avut un rol important în creșterea veniturilor și în consolidarea poziției companiei ca lider al pieței românești de solutii de fit-out pentru birouri. Veniturile companiei au crescut de la 15 la 30 milioane de euro, într-un interval de patru ani.

Este președinte al Camerei de Comerț Româno-Britanice, lector senior al Institutului de Management al vânzărilor și lector asociat la Universitatea din București. Susține activ mai multe organizații non-profit, precum Casa Ioana și Light into Europe, cărora le oferă sprijinul în activități de strângere de fonduri. Deține o diplomă de la Hereford College of Art and Design din Marea Britanie. „Mă alătur echipei Avison Young cu drag și mă bucur pentru oportunitatea de a conduce și dezvolta platforma de servicii pentru clienți enterprise. Prin expertiza mea, sper să ajut chiriașii birourilor să înțeleagă mai bine nu doar ce este un birou, ci mai ales ce poate să facă un birou bine gândit pentru compania lor. Sunt nerăbdător să construim o echipă solidă, prin recrutarea de noi membri, și să demarăm programe de training și inițiative care să aducă un impact real în activitatea companiei în România”, spune Colin Lovering.

DESPRE AVISON YOUNG

Este firma canadiană cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, în sectorul de commercial real estate services. Cu sediul central în Toronto, Canada, compania a fost fondată în 1978 și cuprinde 2.400 de profesioniști, care lucrează în 80 de birouri și oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultanță în investiții imobiliare, tranzacții de leasing, finanțări și împrumuturi ipotecare, pentru proprietăți hoteliere, de birouri, retail, industriale și rezidențiale.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close