Președintele Colegiul Psihologilor, suspendat, pe fondul unui scandal de corupție

Mihai Aniței, președintele Colegiul Psihologilor (CPR), care fusese trimis în judecată de DNA, a fost suspendat de forurile de conducere superioare ale Colegiului Psihologilor (Comitetul Director și Consiliul Colegiului).

În locul lui Mihai Aniței, ca președinte interimar, a fost votată conf. univ. dr. Florinda Golu, președintele comisiei de metodologie. Cele două foruri au stabilit să fie reluate alegerile democratice, sub coordonarea forurilor de conducere colegiale, adică a Comitetului Director și a Consiliului Colegiului.

„Cu toate acestea, situația la București continuă să fie tensionată, cu sediul CPR ocupat abuziv de fosta conducere. Acțiunile în justiție sunt în desfășurare, pentru evacuarea lor și soluționarea definitivă a conflictului. Psihologii din România văd în fostul președinte, Mihai Aniței, principalul responsabil pentru abuzurile din timpul procesului electoral intern, care au dus la blocarea alegerilor în 27 de filiale ale Colegiului Psihologilor din România”, precizează președintele interimar al CPR.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close