Președintele OAR Sibiu-Vâlcea candidează pentru șefia OAR

Alexandru Găvozdea, președintele filialei Sibiu-Vâlcea al Ordinului Arhitecților din România (OAR), din 2014, candidează pentru președinția OAR la nivel național.

Fondator al biroului de arhitectură a.plan, în 2006, Alexandru Găvozdea a absolvit Facultatea de Arhitectură în 2004 și are un master în Conservarea Patrimoniului Construit, din 2007. Este atestat ca specialist în urbanism RUR (2007 PUD, PUZ; 2009 PUG, studii de istorie urbană și protecția patrimoniului) și expert tehnic judiciar pentru Ministerul Justiției. A fost trezorier al filialei OAR Sibiu-Vâlcea între 2010 și 2013, și al OAR în 2013-2014. A inițiat și a susținut, în 2011, împreună cu avocatul Marius Vulcan, o conferință legislativă pentru membrii OAR Sibiu-Vâlcea, ce stă la baza cursului de legislație pentru arhitecți, reluat în 2017.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Printre obiectivele lui Alexandru Găvozdea, promovate pe 10501plus.ro, se numără reducerea birocrației dintre membri și Ordin, și reorientarea resurselor OAR în folosul membrilor, implementarea unui mod de lucru bazat pe obiective concrete, cu rezultate tangibile, măsurabile, și reducerea birocrației externe organizației, care poate duce la creșterea performanței arhitecților și a valorii de piață.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close