Prima agenție de servicii exclusive de personal branding, din Europa de Est

Cu o experiență de două decenii în leadership, Amalia Sterescu a lansat BrandingYOU, prima agenție de servicii exclusive de personal branding, adresate profesioniștilor din Europa de Est și nu numai.

În cei 21 de ani în care a lucrat cu profesioniști din 51 de țări, Amalia Sterescu a sesizat adesea o reticență din partea celor formați în perioada comunistă, în Europa de Est – „de a avea curajul de a ieși din mulțime, de a comunica cu claritate și îndrăzneală despre ceea ce îi face speciali și diferiți ca profesioniști pe piața pe care activează”. „BrandingYOU este pentru cei ce vor să îndrăznească. Pentru cei ce vor să-și lase amprenta profesională asupra lumii”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Formată în multinaționalele ce intrau în România, în anii ’90, Amalia Sterescu a participat la startup-ul unor companii precum Connex și Oracle. După 2013, a fondat Outsourcing Advisors, primul portal al comunității locale de outsourcing, a pus bazele Public Speaking School, a obținut certificări de specialist în Programare Neuro-Lingvistică și Personal Branding Strategist, a mentorat oameni aflați la început de drum sau în tranziție în carieră, a activat în Professional Women’s Network România și a creat platforma de dezvoltare personală Amalia Sterescu Academy. În 2015, a lansat prima sa carte, „Tango cu viața”.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close