Prima companie din România, care obține „certificarea anti-corupție”

Primul Certificat Acreditat pentru ISO 37001, acordat unei societăți din România, a ajuns la Win Magazin (Winmarkt), membră a Grupului italian IGD, una dintre cele mai extinse rețele de centre comerciale din țară.

Norma ISO 37001 este singurul standard recunoscut la nivel mondial, ce poate fi utilizat pentru a certifica sistemul de management pentru prevenirea corupției, și indică măsurile și controalele care pot fi adoptate de o organizație pentru a-și monitoriza activitățile și pentru a spori eficacitatea prevenirii fenomenului corupției. Win Magazin (Winmarkt) a obținut această certificare după un proces complex de verificare, efectuat de un grup de auditori RINA.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Certificatul a fost înmânat CEO-ului Win Magazin, Carlo Barban, de Alessandro Romei (RINA EMEA Senior Director Certification). „Această recunoaștere demonstrează conformitatea proceselor noastre cu cele mai înalte standarde internaționale în domeniu și arată încă o dată angajamentul nostru de a lucra în mod transparent. Integritatea a reprezentat întotdeauna o parte esențială a viziunii și culturii grupului IGD, motiv pentru care, în absența unor reglementări locale adecvate, am decis să abordăm voluntar această provocare”, afirmă Carlo Barban.

RINA este prezentă în România din 2006 și oferă servicii de certificare, verificare a conformității, inspecții și instruire. Prin achiziția Organismului de certificare local, Simtex și al ISCIR CERT, a devenit primul organism de certificare din România, notificat la Comisia Europeană pentru desfășurarea de activități de certificare și verificare în domenii reglementate. RINA România face parte parte din RINA, grup multinațional cu peste 3.700 de angajați și 170 de birouri în peste 65 de țări, care oferă servicii în diferite domenii, printre care energie, maritim, certificare, transport, infrastructură și industrie, printr-o rețea de 170 de birouri în 65 de țări.

Portofoliul Winmarkt este format din 15 centre comerciale, situate în locații centrale din 13 orașe, dintre care 12 reședințe de județ, și o clădire de birouri în Ploiești. Rețeaua de centre comerciale Winmarkt a fost achiziționată, în martie 2008, de IGD, companie italiană listată la bursa din Milano.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close