Prima platformă online, cu locuri de muncă pentru juriști

Carierejuridice.ro este primul site din Romania dedicat exclusiv locurilor de muncă in domeniul juridic. Platforma permite adăugarea de anunțuri gratuite pentru principalele profesii din domeniul juridic, precum cele de avocat, consilier juridic, expert, jurist, legal advisor, notar, personal auxiliar, practician insolvență, stagiar şi specialist în proprietate intelectuală.

Site-ul poate fi accesat de pe orice tip de dispozitiv (PC, tabletă, smartphone) și se adresează atât angajatorilor, cât și viitorilor avocați, consilieri juridici, experți sau juriști aflați în căutarea unui loc de muncă, ori juriștilor consacrați, care doresc o schimbare.

Noul website oferă acces rapid și fără reclame la anunțuri, permite căutarea anunțului după locație/ categorie/ tip contract sau cuvinte cheie, și oferă posibilitatea de înregistrare prin intermediul rețelelor sociale Facebook, Google sau LinkedIn, precum și posibilitatea de adăugare de  anunțuri gratuite/ promovate pentru angajatori și aplicare gratuită la anunțuri pentru candidați și blog juridic. Site-ul dispune de un certificat de securitate SSL, ceea ce asigură un mediu securizat pentru toți utilizatorii.

Angajatorii au posibilitatea de a adăuga două anunțuri gratuite. Cei care doresc o vizibilitate sporită au la dispoziție mai multe pachete promoționale, ce includ promovarea anunțului sau a companiei, precum și o perioadă extinsă de valabilitate. Categoriile de anunțuri acoperă principalele profesii juridice și personalul auxiliar. Cei interesați au posibilitatea să aplice pentru posturi de avocat, consilier juridic, consilier probațiune, consilier proprietate industrială, executor judecătoresc, expert, jurist, legal advisor, notar, personal auxiliar, practician insolvență și specialist proprietate intelectuală. Platforma de recrutare este disponibilă atât în limba română, cât și în engleză.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close