Primarul Timișoarei, către multinaționale: „Haideți în Timișoara, creșteți și înfloriți!”

Nicolae Robu se declară „uluit” să asiste la o nouă campanie retorică împotriva companiilor multinaționale.

„Oameni buni, multinaționalele au creat în România o mulțime de locuri de muncă, asigură o bună parte din exporturile noastre, asigură venituri frumoase pentru o mulțime de cetățeni, au adus know-how și tehnologii de ultimă oră, modele de management performant, culturi organizaționale sănătoase, au creat pentru tinerii noștri șanse să lucreze pe același palier cu colegii lor de generație din cele mai avansate țări ale lumii, de multe ori chiar în echipe worldwide și, implicit, să se împlinească și să se și simtă împliniți profesional, material și social aici, acasă”, scrie primarul Timișoarei, într-o postare pe Facebook.

Nicolae Robu spune că a încurajat și a sprijinit continuu, de când este primar, venirea și dezvoltarea în Timișoara a multinaționalelor, și promite că o va face și în continuare. „Spun răspicat: haideți în Timișoara și în continuare, înființați-vă, creșteți și înfloriți! Veți avea tot sprijinul meu și tot respectul, respectul meu, respectul întregii administrații publice și respectul timișorenilor. Puteți fi siguri că veți dispune de o forță de muncă excelentă, cu care veți putea ține ștacheta performanței sus, sus de tot”, spune primarul Timișoarei.

Cu o lejeritate incredibilă, prim-ministrul Tudose, președintele PSD, Dragnea, și ceilalți psd-iști, inclusiv trepădușii locali, vorbesc despre multinaționale în termeni preluați de la înaintașii lor, comuniștii, considerându-le <dușmanii poporului>.

Nicolae Robu

Primarul Timișoarei

El precizează că are la fel de multă apreciere și pentru firmele românești. „Doamne ferește! Am tot respectul, toată admirația și tot sprijinul și pentru ele, dar contextul politic național m-a făcut să dedic o luare de atitudine astăzi multinaționalelor. Mult succes tuturor, multinaționale și firme românești, companii mari, companii mici, companii mijlocii, deopotrivă! Pentru toate e loc sub soare, de toate e nevoie sub soare”, conchide edilul.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close