Prime Telecom are un nou director general

Din 27 noiembrie, Claudiu Amortoaie ocupă funcția de director general al companiei Prime Telecom, care activează pe piața locală de comunicații.

Claudiu Amortoaie este angajatul Prime Telecom din 2008 și are o experiență de peste 17 ani în telecom. Pe lângă funcția de director general, deține și 20 la sută din capitalul social și din drepturile de vot în cadrul Adunării Generale a Acționarilor.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Prime Telecom este o companie cu capital integral românesc, cu peste 17 ani de experiență în furnizarea de servicii de telecomunicații către segmental business to business, și este unul dintre cei mai mari operatori independenți de telecomunicații, la nivel regional. Oferă servicii naționale și internaționale de transport date și acces internet, dar și servicii de tip cloud și colocare în centrele sale de date.

În portofoliul companiei se regăsesc și soluții de infrastructură, dezvoltare de aplicații customizate, internetul lucrurilor, servicii de supraveghere video și sisteme de securitate, dar și de eficiență energetică, respectiv soluții de iluminat cu led și stații de reîncărcare automobile electrice.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close