Primii paşi pentru o carieră de succes: Adient a lansat ediţia 2018 a programului Start Your Career

Pentru al treilea an consecutiv, Adient a lansat programul Start Your Career, prin care studenţii şi masteranzii pot efectua stagii de practică plătite în cadrul companiei, iar la final pot fi angajaţi.

Realizat în parteneriat cu Universitatea din Piteşti, Start Your Career oferă tinerilor argeşeni posibilitatea de a câştiga experienţă într-unul dintre cele zece departamente – Producţie, Mentenanţă, Calitate, Logistică, Resurse Umane, Inginerie, Financiar, Lansări & CI, IT sau SSM -, sub îndrumarea profesioniştilor Adient, în fabricile din Piteşti, Bradu şi Poiana Lacului. „Educaţia este esenţială atunci când ne gândim la viitor. Ne bucurăm să putem spune că astăzi suntem unul dintre cei mai importanţi angajatori la nivel local, însă atenţia noastră se îndreaptă şi spre generaţiile tinere, aflate în curs de formare. Lor vrem să le demonstrăm că îşi pot construi o carieră de succes aici, acasă, iar Adient este o companie gata să îi sprijine încă din timpul facultăţii”, declară Aurelian Dumitru, Senior HR Manager România şi Slovenia.

Proiectul a fost lansat oficial pe 1 noiembrie, la Universitate, şi s-a bucurat de o prezenţă numeroasă din partea studenţilor şi masteranzilor. Până acum, din cei 153 de stagiari participanţi în programul Start Your Career, 45 au devenit angajaţi ai Adient.

În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica Adient Trim din Piteşti se regăsesc pe mai mult de 1,15 milioane de maşini din întreaga lume. Fabrica Adient din Piteşti are acum 2.100 de angajaţi şi se află în plin proces de recrutare, ca urmare a extinderii capacității de producție. Compania este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de 5.800 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv  armături metalice), Ploieşti (tapiţerii) și Piteşti (tapiţerii).

DESPRE ADIENT

Este lider global în producția de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici aflate în 33 țări din întreaga lume, Adient produce și livrează scaune – de la sisteme complete până la componente individuale – pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. Munca angajaților Adient se regăsește în 25 de milioane de vehicule, în fiecare an.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close