Primul accelerator de startup-uri de IT din Iași sprijină antreprenorii care vor să cucerească lumea

Lansat la finalul lunii octombrie, în cadrul Codecamp, cea mai mare conferință de IT din România, TBNR Iași Startup Accelerator va identifica, selecta și oferi susținere, în faza inițială de business, acelor startup-uri de IT din Iași care au în spate echipe motivate și idei de business scalabile, cu potențial de creștere rapidă.

„Vom face primele investiții în startup-urile cele mai promițătoare, în timp ce le vom ajuta să crească, să-și rafineze produsul, să își găsească piața și să se pregătească pentru următoarele runde de investiții”, promit inițiatorii proiectului. Selecția oficială a startup-urilor va demara la început de 2018, însă membrii acceleratorului sunt prezenți în comunitatea locală și aproape de evoluțiile din IT-ul ieșean, constant interesați de startup-uri cu potențial. TBNR Accelerator este o inițiativă privată a șase profesioniști din IT-ul și mediul antreprenorial ieșean: Andrei Postolache, Florin Cardașim, Gabriel Enea, Cristi Bârlădeanu, Dan Nicola și Bogdan Băianu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Fondul de investiții a fost format prin contribuția a 20 de investitori individuali, persoane fizice, membri marcanți ai comunității de IT și business din Iași și nu numai. Nici unul dintre ei nu are mai mult de zece la sută din fond și toți banii sunt privați, ceea ce permite flexibilitatea investițiilor. „TBNR Accelerator, al cărui nume vine de The Best Never Rest, își va urmări cu determinare scopul de a contribui la apariția unor povești de succes de talie mondială în IT-ul ieșean. Suntem convinși de potențialul orașului și dorim să stimulăm și noi curajul și dăruirea celor care vor să pornească pe cont propriu, pentru a construi produse de impact”, precizează inițiatorii proiectului.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close