Primul român care va face un sezon complet în Seria Mondială Red Bull Cliff Diving

După ce a participat, anul acesta, la trei etape, cu un wild card, Constantin Popovici, primul român din istoria Seriei Mondiale Red Bull Cliff Diving, s-a calificat printre cei mai buni zece săritori de high diving din lume și va participa la toate etapele din sezonul 2019.

Constantin Popovici s-a remarcat încă de la debutul său în Seria Mondială Red Bull Cliff Diving. Sportivul român a participat, anul acesta, în premieră, la etapa din Danemarca, și, după locul 7 obținut acolo, a primit încă două wild card-uri pentru etapele din Bosnia și Herțegovina și Italia.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cu 170 de puncte în cele trei etape, Constantin a terminat pe locul 11 în clasamentul mondial și era printre favoriții la un loc între cei zece săritori permanenți pe lista de start pentru sezonul 2019. Confirmarea oficială a venit după rezultatul spectaculos de la Cupa Mondială din Abu Dhabi, unde a terminat pe locul 2, după Garry Hunt, câștigătorul Seriei Mondiale Red Bull Cliff Diving în 2018 și cel mai titrat sportiv al seriei, cu șapte titluri mondiale. Medalia de la Cupa Mondială i-a asigurat sportivului român și biletul pentru Campionatele Mondiale de Natație din Coreea de Sud.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close