Procter & Gamble are un nou vicepreședinte pentru regiunea Europei de Sud-Est

Din 1 aprilie, Antoine Brun preia funcția de vicepreşedinte pe regiunea Europei de Sud-Est în cadrul Procter & Gamble, poziție din care va coordona afacerile și operațiunile companiei pe zece piețe, inclusiv România.

Antoine Brun s-a alăturat echipei Procter & Gamble în 1995, în Franța. De-a lungul carierei, a ocupat diverse funcții în vânzări, marketing și management. A deținut și o serie de poziții de conducere de top și a acoperit mai multe piețe globale din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia-Pacific. Înainte de a prelua noile responsabilități din Europa de Sud-Est, a ocupat funcția de vicepreședinte Australia și Noua Zeelandă.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Sunt bucuros că m-am întors în Europa pentru a lucra alături de organizația talentată din Europa de Sud-Est, o regiune importantă pentru companie. Activitățile diverse și mărimea afacerii P&G din această zonă, precum și oportunitățile de creștere pe care piețele le oferă, fac din Europa de Sud-Est un loc foarte bun în care să îți desfășori activitatea”, declară Antoine Brun.

Antoine Brun a contribuit semnificativ la operațiunile Procter & Gamble din Asia-Pacific. Sub conducerea sa, afacerile companiei din Australia și Noua Zeelandă au avut o creștere accelerată, cu rezultate puternice și la nivelul organizației. El preia noile responsabilități de la Elena Kudryashova, care a fost numită vicepreședinte Baby Care China în cadrul Procter & Gamble.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close