PwC România are un nou Partener în practica de consultanță în afaceri și management

Cu o experiență de peste 20 de ani în managementul unora dintre cele mai mari companii din domeniul tehnologiei informației, Gabriel Voicilă consolidează practica de consultanță de management a PwC România.

Gabriel Voicilă este licențiat al Universității Politehnice București și deține un Executive MBA, absolvit la Universitatea din Sheffield.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Activitatea noastră de consultanță în materie de tehnologie se dezvoltă rapid, pe măsură ce am introdus noi produse și servicii menite să ne ajute clienții să navigheze cu succes provocările puse de transformarea digitală. Fie că vorbim despre servicii de RPA, de utilizarea comercială a dronelor și a aplicațiilor de analiză de Big Data, de implementarea de sisteme SAP sau de servicii de securitate informatică, aceste activități cunosc creșteri semnificative de la un an la altul și au o pondere tot mai mare în cifra de afaceri a PwC în România. Pentru a susține această creștere, am simțit nevoia completării echipei noastre cu un consultant reputat, precum Gabriel, care cunoaște în profunzime piața tehnologiei informației din România”, declară Ionuț Simion, Country Managing Partner, PwC România.

PwC este o rețea de firme prezentă în 158 de țări, cu peste 250.000 de specialiști care oferă servicii de audit, consultanță fiscală și consultanță pentru afaceri.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close