PwC România creează o echipă dedicată serviciilor de consultanță SAP

Radu Bădiceanu, consultant de tehnologie cu peste zece ani de experiență în implementarea sistemelor SAP, va fi liderul noii echipe formate în cadrul PwC.

Echipa PwC va livra proiecte atât pe plan local, cât și pentru clienții din Europa de Vest. „Componenta de tehnologie este puternic întipărită în ADN-ul consultanților PwC, iar această inițiativă vine să consolideze oferta noastră de servicii de consultanță de management și tehnologie, pentru a ne ajuta clienții să navigheze cu succes printre provocările puse de adaptarea la noua economie digitală. Pentru a întări acest angajament în materie de tehnologie, pe lângă echipa SAP pe care o dezvoltăm în România, la nivel regional, PwC a preluat și compania Outbox, din Polonia, specializată în oferirea de servicii din zona SAP Hybris și ale soluții CRM”, declară Bogdan Belciu, Partener, Servicii de Consultanță de Management, PwC România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Înainte de a se alătura echipei PwC, Radu Bădiceanu (foto), liderul noii echipe de consultanță SAP, a lucrat pentru firme de servicii de consultanță SAP și a fost responsabil de dezvoltarea echipelor și de livrarea de proiecte „la cheie”, pentru clienți locali și din restul Europei. Cu o vastă experiență în livrarea de proiecte SAP în medii multiculturale, în Europa, Asia și Africa, Radu Bădiceanu se va concentra atât pe livrarea de proiecte end-to-end, cât și pe asistență oferită clienților pe subiecte punctuale, precum noile reglementări din zona financiară. „Cred cu tărie că tehnologia, în general, și cea SAP în particular, trebuie să fie folosită pentru a aduce și maximiza valoarea adăugată pe care o produce orice afacere, indiferent de industria la care ne referim. Misiunea noastră este bine definită: vrem să ne ajutăm clienții să beneficieze de cele mai bune soluții din zona SAP, pentru a putea inova, dar și pentru a-și eficientiza propriile afaceri”, spune Radu Bădiceanu.

PwC își propune să dezvolte această echipă de consultanță și să ajungă la 25-30 de consultanți specializați în acest domeniu, până la finalul anului 2018. „Serviciile de consultanță în zona de tehnologie sunt unul dintre motoarele creșterii noastre din ultimii ani și intenționăm să investim în continuare în această direcție, să dezvoltăm echipa și capacitățile noastre, pentru a contribui la rezolvarea unor probleme importante pentru clienții noștri”, explică Ionuț Simion, Country Managing Partner, PwC România.

PwC înseamnă o reţea de firme prezentă în 158 de ţări, cu mai mult de 236.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close