PwC România: Schimbări în echipa de conducere

Din 1 iulie, Luca Martini va deveni liderul Departamentului de consultanță pentru afaceri și tranzacții al PwC România și Europa de Sud-Est. El îl va înlocui pe Edward Macnamara, care a condus echipa în ultimii doi ani și care se va concentra pe proiecte de restructurare a afacerilor la nivel global în cadrul PwC.

Luca Martini este un consultant experimentat, cu peste 25 de ani de experiență în diverse țări de pe mai multe continente. A lucrat în Europa, America Latină și Asia. Recent, a condus o companie de consultanță în managementul afacerilor în Australia și Noua Zeelandă. A lucrat cu clienți din domenii variate și s-a concentrat în special pe sectorul financiar, media și retail.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Tot din 1 iulie, Daniel Anghel (foto) va deveni liderul departamentului de Consultanță fiscală și juridică al PwC România. El s-a alăturat echipei PwC în 1997. În ultimii cinci ani, a condus Grupul de taxe indirecte al PwC din Europa Centrală și de Est. Este expert în domeniul TVA, legislație vamală și comerț internațional. Ca recunoaștere a rezultatelor sale în zona taxării indirecte, a fost nominalizat recent ca membru al Biroului global de taxe indirecte al PwC, care gestionează chestiunile legate de politicile de taxe indirecte la nivel global. Daniel Anghel este licențiat în economie al Academiei de Științe Economice din București și posedă o diplomă în management de la Open University, prin intermediul London Business School.

Fost președinte al Coaliției pentru dezvoltarea României, este consultant certificat al Camerei Consultanților Fiscali și membru în conducerea Consiliului Investitorilor Străini, în cadrul căruia conduce comitetul de fiscalitate. În ultimii opt ani, a fost implicat constant în dialogul dintre mediul de afaceri și autorități, pe diverse teme legate de taxe și inițiative de reglementare.

PwC este o rețea de firme prezentă în 158 de țări, cu peste 236.000 de specialiști care oferă servicii de calitate de audit, consultanță fiscală și consultanță pentru afaceri.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close