PwC România scurtează drumul „juniorilor” spre cariera dorită, printr-o aplicaţie online

Aplicația de recrutare HireVue va facilita procesul de selecţie a candidaţilor pentru poziţiile de juniori, disponibile în cadrul companiei.

„Tânăra generaţie este hiper-conectată şi mobilă, angrenată în tot mai multe proiecte, iar prin intermediul unor astfel de aplicaţii online inovative venim în întâmpinarea nevoilor tinerilor candidaţi de a simplifica procesul de recrutare. Totodată, căutăm să venim cu o abordare bazată pe joc a procesului de selecţie şi să derulăm cât mai multe dintre etapele acestui proces online, inclusiv interviurile de angajare”, declară Ionuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România.

Anul acesta, compania a avut deschise peste 120 de poziţii de juniori şi interni, în departamentele de audit şi consultanţă fiscală, iar la procesul de selecţie au participat alte câteva sute de candidaţi. „Prin HireVue, vom pune la dispoziţia aplicanţilor un instrument foarte simplu de folosit, prin care vor putea completa un prim interviu în faţa calculatorului propriu, indiferent unde s-ar afla şi la ce oră ar face acest lucru. Completarea acestui prim test nu necesită mai mult de 5-7 minute. În funcţie de rezultate, vor fi invitaţi să parcurgă următoarele etape ale procesului de recrutare. Practic, prin intermediul acestei aplicaţii, vom economisi timpul candidaţilor, iar procesul de recrutare devine mult mai rapid și eficient. Astfel, candidaţii pot afla intr-un timp mult mai scurt dacă au fost acceptaţi sau nu”, explică Ramona Simulescu, Liderul de Resurse Umane al PwC în Europa de SudEst.

Mai multe detalii despre poziţiile deschise în cadrul PwC pot fi găsite aici. PwC este o reţea de firme prezentă în 157 de ţări, cu mai mult de 223.000 de profesionişti ce oferă servicii în domeniul auditului, consultanţei fiscale şi consultanţei pentru afaceri.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close