Ramona Jurubiţă este noul Country Managing Partner al KPMG România și Moldova

De astăzi, Ramona Jurubiţă preia funcția deținută, din 2007, de Şerban Toader, în fruntea companiei de servicii de audit şi consultanţă.

Cu o experienţă de aproape 20 de ani în domeniul fiscalităţii, Ramona Jurubiţă va coordona guvernanţa şi strategia firmei şi va reprezenta grupul de firme KPMG din România pe piaţa locală şi pe plan internaţional. Cel mai recent rol a fost cel de Deputy Senior Partner, Head of Tax and Legal KPMG în România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Este licențiată a Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, la Academia de Științe Economice București (ASE), și a Facultății de Drept de la Universitatea Româno-Americană. A urmat programul postuniversitar Leading Professional Services Firms, la Harvard Business School, și este membră a Camerei Consultanților Fiscali, a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, a Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România și a Asociației Experților Contabili și Contabililor Autorizați, Marea Britanie – ACCA Fellow.

Echipa KPMG în România este formată din peste 800 de profesioniști. KPMG a deschis primul birou din România în 1994. A urmat cel din Timișoara, în 1999, iar în ultimii ani a deschis birouri în Cluj-Napoca, Iași, Constanța și Chișinău.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close