Răsplata JYSK pentru cei mai talentați angajați: o mașină

Patru angajați JYSK au primit o supriză din partea companiei. Pentru performanțele înregistrate anul acesta în activitatea lor, au fost răsplătiți cu un cadou substanțial: câte o mașină nou-nouță, pe care să o conducă timp de un an.

Săptămâna aceasta, patru directori de magazin au primit o surpriză care să îi facă fericiți. În cadrul unei ceremonii de premiere, JSYK România a celebrat patru dintre cei mai talentați patru angajați din țară și le-a oferit distincția „Talentul anului”. Pe lângă acest titlu, fiecare dintre cei patru a primit câte o mașină Skoda Fabia nou-nouță, pe care să o folosească timp de un an. Premiile au fost oferite în semn de recunoaștere a meritelor pe care le-au avut pe parcursul anului trecut în creșterea performanțelor companiei JYSK. Pentru cei patru, surpriza a fost una de proporții, iar premiul a fost pe deplin meritat. „Pentru a le oferi clienților noștri cele mai bune servicii, trebuie să avem cei mai buni angajați. Răsplătirea performanțelor foarte bune este metoda prin care îi motivăm pe angajații noștri să crească și să devină din ce în ce mai buni. Este una dintre filozofiile JYSK”, explică Alex Bratu, Country Manager JYSK România.

Cei patru câștigători sunt directorii de magazin Anca Golban, de la JYSK Timișoara, Coca Chilian, de la JYSK Satu Mare, Anamaria Marin, de la JYSK Constanța, și Mihăiță Dumitrache, de la JYSK Vulcan. „Cei patru reprezină exemple a ceea ce ne dorim să vedem la toți managerii din JYSK. Sunt concentrați pe nevoile clienților și au rezultate care aduc beneficii companiei. De aceea, ne-a făcut o deosebită plăcere să îi premiem cu distincția Talentul Anului în JYSK România. Cu siguranță, merită”, spune Alex Bratu. Criteriile care au stat la baza alegerii celor mai talentați patru angajați JYSK au fost atractivitatea magazinului, rezultatele auditurilor, turnover-ul și EBIT-ul. Un chestionar intern, realizat printre angajații grupului scandinav JYSK Nordic, a arătat că angajații JYSK România sunt cei mai fericiți angajați JYSK din lume.

DESPRE JYSK ROMÂNIA

JYSK Group îşi are rădăcinile în Scandinavia. Primul magazin s-a deschis în Danemarca, în 1979. În prezent, JYSK Group are peste 2.200 de magazine şi 19.000 de angajaţi, în 37 de ţări. În Germania şi Austria, ele se numesc Dänisches Bettenlager. Fondatorul şi proprietarul JYSK Group este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a Lars Larsen Group este de 3,1 miliarde de euro.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close