RE/MAX se extinde cu încă trei birouri

Cele mai recente francize din portofoliul companiei sunt RE/MAX Infinity din Cluj, RE/MAX Choice din Timișoara și RE/MAX Team din București.

Două dintre cele trei birouri reprezintă inițiative ale agenților, care și-au propus să treacă la următorul nivel. RE/MAX Infinity este amplasat pe una dintre arterele cele mai circulate din Cluj-Napoca, este operațional din iulie și este deținut de Cristina Ciobanu și Arpad Farkas, foști agenți RE/MAX.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Agenții companiei sunt specializați pe segmentele comercial/industrial și rezidențial. Acesta din urmă este destul de diversificat pe plan local, cu prețuri de vânzare cuprinse între 1.200 și 2.000 de euro/mp, respectiv de închiriere între 350-500 euro (două camere), 500-900 euro (trei camere) și 800-1.500 euro pentru suprafețe mai mari. Casele se închiriază cu până la 2.500 de euro și se vând cu sute de mii de euro, dacă oferă condiții de lux și terenuri generoase.

Doi agenți, Greția Dab și Andreea Parti, au deschis și biroul RE/MAX Choice, din centrul Timișoarei. Noul birou va deveni operațional din august, iar acum se află în etapa de recrutare de agenți. Ambii asociați sunt agenți cu experiență de doi, respectiv șapte ani în domeniu. În București, RE/MAX Team a devenit operațional din 1 iulie și îi aparține lui Cristian Angheloiu, care a intrat în franciza RE/MAX împreună cu o echipă de opt profesioniști proveniți din Espaco Investment, o agenție imobiliară din Capitală. RE/MAX Team va tranzacționa terenuri și spații comerciale, de birouri și locuințe, pe o piață dinamică, unde prețul mediu la vânzare se situează la 1.400 euro/mp construit.

În urma acestor deschideri, numărul birourilor RE/MAX din România a ajuns la 31 de unități. Până la finele anului, compania își propune să ajungă la un total de 40 de birouri în țară.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close