Regina Maria: Primul abonament medical pentru antreprenorii care încep o afacere de la zero

Abonamentul medical dedicat startup-urilor cuprinde pachetul standard obligatoriu de medicina muncii, control medical la angajare, rapoarte semestriale și anuale. În plus, fiecare angajat poate beneficia de un control de medicină generală și acces la hotline-ul medical disponibil non-stop, pentru sfaturi medicale în cazul unei urgențe.

Pachetul cuprinde reduceri la consultații, analize, radiologie și ecografii, și oferă fiecărui pacient acces la dosarul medical electronic. Pacienții beneficiază de acces național în 45 de locații proprii și peste 200 de clinici partenere ale rețelei de sănătate Regina Maria.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Generația actuală de tineri, orientată către rezultate, este caracterizată de o efervescență ce dovedește apetența crescută pentru antreprenoriat. Acest fapt este susținut de numărul ridicat de aplicanți raportați la finalul anului trecut pentru programul Start-up Nation. Sănătatea și prevenția se află, însă, adesea, pe locul doi pe lista de priorități a antreprenorilor. Le oferim o grijă mai puțin și o șansă în plus de a prospera în afaceri, contribuind astfel, pe termen lung, la creșterea unor business-uri sănătoase”, declară Andreea Minuță, Corporate Business Director, Rețeaua de sănătate Regina Maria.

DESPRE REŢEAUA DE SĂNĂTATE REGINA MARIA

Este un operator de servicii medicale private ce reunește peste 5.000 de angajați și colaboratori, în cele 45 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară, și deservește peste 2,2 milioane de pacienți. Are un portofoliu de peste 460.000 de abonamente medicale. Regina Maria a introdus în România conceptul de abonamente medicale pentru companii, în urmă cu peste 20 de ani, și a lansat prima gamă de pachete medicale destinate IMM-urilor și startup-urilor, indiferent de numărul de angajați.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close