Regiunea Gastronomică Sibiu caută cel mai bun „tânăr bucătar european”

Consorțiul care gestionează Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, alcătuit din Consiliul Județean, Primăria Sibiu, Primăria Mediaș, Camera de Comerț Industrie și Agricultură, Universitatea Lucian Blaga și Asociația Județeană de Turism, organizează o nouă ediție a concursului European Young Chef Award.

Concursul organizat între 1 și 19 august este promovat la nivel european de Institutul Internațional de Gastronomie, Cultură, Artă și Turism, în colaborare cu fiecare regiune ce a primit titlul de regiune gastronomică europeană. Competiția are scopul de a selecta un tânăr bucătar care să reprezinte fiecare regiune la competiția europeană din Galway, Irlanda, între 25 și 27 noiembrie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Tinerii bucătari din județul Sibiu, cu vârsta între 18 și 26 de ani, sunt invitați să se înscrie în competiție până în 6 august. Formularul de înscriere și regulamentul concursului pot fi găsite aici. Preselecția celor înscriși va avea loc în 11 august, în Mediaș, la Hanul Greweln. Finala concursului va avea loc la Sibiu, în 19 august, în Piața Mare, iar evenimentul va fi deschis publicului larg. Bucătarii selectați la Mediaș vor prezenta rețeta lor reinterpretată a unui fel tradițional de mâncare.

Câștigătorul desemnat de juriul format din experți va deveni ambasadorul programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 și va participa la faza europeană a European Young Chef Award, din Irlanda.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close