Rețeaua Corporate BCR va avea un nou director executiv, din ianuarie

Din 1 ianuarie 2019, Bogdan Speteanu va prelua rolul de director executiv pentru Rețeaua Corporate în cadrul Băncii Comerciale Române.

Cu o experiență de lucru de peste 17 ani în industria serviciilor financiare, dintre care 14 alături de Grupul BCR/ Erste, Bogdan Speteanu este acum președinte executiv al BCR Leasing și membru non-executiv al Consiliilor de Supraveghere BCR Fleet Management și Omniasig. El îi va succeda în această poziție Ancăi Petcu, care a preluat, din 1 noiembrie, funcția de Chief Transformation Officer BCR.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

De-a lungul carierei, Bogdan Speteanu a deținut mai multe roluri de management, iar responsabilitățile sale au acoperit un spectru larg de activități, printre care coordonarea activității de audit intern, coordonarea implementarii programului de integrare a BCR ca urmare a achiziției de către Erste, managementul Programului de Eficiență Strategică la nivel de Grup Erste, coordonarea dezvoltării strategiei la nivelul Grupului BCR și managementul BCR Leasing. După 1 ianuarie, va rămâne implicat și în activitatea de leasing, ca membru în Consiliul de Supraveghere al BCR Leasing. Bogdan Speteanu a absolvit Academia de Studii Economice in 2001, are un EMBA Asebuss București și numeroase cursuri de perfecționare profesională.

Membră a Erste Group, BCR este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România și include operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital) şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și băncilor de locuinţe. BCR este banca nr. 1 în România pe segmentele de economisire şi creditare și oferă gama completă de produse şi servicii financiare printr-o reţea de 22 de centre de afaceri si 22 birouri mobile dedicate companiilor, şi 508 unităţi retail, localizate în majoritatea oraşelor cu peste 10.000 de locuitori.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close