Rezidențiat: Comisia de elaborare a întrebărilor a respins toate contestațiile pentru domeniile medicină și farmacie

Comisia de elaborare a întrebărilor pentru Rezidențiat – Sesiunea 18 noiembrie – a dat publicității rezultatul contestațiilor privind răspunsurile corecte.

În Domeniul Medicină, au fost analizate 17 contestații privind modul de alcătuire a întrebărilor. În urma analizei, toate contestațiile au fost respinse ca nefondate și nu s-a anulat nici o întrebare. Grilele cu răspunsurile corecte, comunicate în 18 noiembrie, rămân definitive. În Domeniul Farmacie, au fost analizate patru contestații privind modul de alcătuire a întrebărilor. În urma analizei, toate contestațiile au fost respinse ca nefondate și nu s-a anulat nici o întrebare. Grilele cu răspunsurile corecte, comunicate în 18 noiembrie, rămân definitive.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În Domeniul Medicină Dentară, au fost analizate 73 contestații privind modul de alcătuire a întrebărilor, iar Comisia de contestații a decis:

  1. Anularea întrebării 45 – varianta A, respectiv 13 – varianta B, 8 – varianta C, 38 – varianta D;
  2. Anularea întrebării 10 – varianta A, respectiv 24 – varianta B, 42 – varianta C, 30 – varianta D;
  3. Restul contestațiilor au fost respinse ca nefondate.

Grilele cu răspunsuri corecte, în urma anulării întrebărilor de mai sus, sunt afișate pe site-ul concursului și rămân definitive. Clasificarea finală, data, locul și ora de prezentare pentru repartiția candidaților pe specialități și centre de pregătire vor fi afișate ulterior.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close