RO-Wine de toamnă se degustă la Cluj

Ajuns la cea de-a treia ediţie din Bucureşti, RO-Wine|The International Wine Festival of Romania se extinde către inima Transilvaniei și va prezenta, în această toamnă, o selecţie de vinuri premium şi superpremium publicului din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe 27 şi 28 octombrie.

Organizat de Marinela V. Ardelean, Liviu şi Mihai Popescu, RO-Wine|The International Wine Festival of Romania este primul festival autohton de vin, orientat exclusiv către piaţa vinurilor premium şi de lux. Festivalul din Bucureşti a crescut de la an la an, atât ca număr de expozanţi, cât şi de vizitatori. Anul acesta a avut 3.500 de oaspeţi în două zile.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„În lumea vinului, principala sursă de bucurie este descoperirea permanentă, iar această descoperire este şi ţinta constantă a selecţiei de vinuri premium şi superpremium pe care o propune RO-Wine. În afară de producătorii români, ale căror vinuri participante trec printr-o selecţie riguroasă, vor participa şi multe crame de top din Europa, mai greu accesibile şi mai puţin cunoscute publicului autohton. Va fi ocazia perfectă pentru descoperit gusturi, atitudini şi tendinţe noi şi, sperăm, va fi şi piatra de temelie pentru o nouă tradiţie în rândul evenimentelor oenologice din Cluj”, spune Marinela V. Ardelean, iniţiator şi coproprietar al RO-Wine|The International Wine Festival of Romania.

Liviu Popescu este coproprietar Fratelli Group şi vicepreşedinte HORA, iar Mihai Popescu este designer, arhitect și coproprietar Fratelli Group. Marinela V. Ardelean este autoarea ghidului The Wine Book of Romania, degustător şi critic de vin, jurat în competiţii internaţionale şi Brand Ambassador Foss Marai si Vinars Brâncoveanu.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close