Rustler România își mărește echipa de experți cu 10 la sută, până la 100 de angajați

Sucursala Rustler Group – Austria, principalul furnizor de servicii imobiliare, cu o experiență de peste 80 de ani în Europa, urmărește extinderea echipei de experți, la nivel local, cu încă zece facility managers, pentru a ajunge până la 100 de persoane care gestionează proiecte la nivel național.

Această decizie se bazează pe creșterea numărului de proprietăți din portofoliul companiei, dar și de o extindere cu 40 la sută a business-ului. „Investiția în oameni și cunoaștere sunt cele care vor atrage și performanța. De aceea, credem în dezvoltarea sustenabilă și consolidarea echipei și suntem în cautarea permanentă a noi profesioniști. Ne dorim ca până la finalul anului să avem o echipă mai bogată cu până la zece persoane: ingineri de mentenanță specializați în sectorul office și tehncieni calificați. Domeniul nostru este unul în care nu-ți poți permite personal slab sau necalificat. De noi depind siguranța a sute de mii de oameni și investiții de peste 800 de milionane de euro. Pentru fiecare membru nou în echipă – și nu numai -, vom pune la dispoziție training-uri, certificări și specializări specifice pentru a crește productivitatea, eficienţa, creativitatea, spiritul inovator, asset-uri pe care să le putem transforma într-o creştere pe termen lung”, declară Daniel State, Managing Director Rustler România.

Compania a ales să desfășoare procesul de recrutare prin folosirea unui mix de canale, de la site-uri de profil, recomandări sau cerințe specifice ale proprietarilor, dar și prin colaborări cu firmele de recrutare. „Viitorii noștri colegi trebuie să împărtășească aceleași valori umane, să aspire la idealuri profesionale realiste, dar și îndrăznețe. Noi avem grijă să le oferim un climat de muncă la standarde occidentale, unde fiecare membru este apreciat și respectat la adevărata sa valoare. Ne bazăm reciproc unii pe ceilalți și ascultăm activ nevoile angajaților noștri”, adaugă Daniel State.

În echipa Rustler România există specialiști în domenii precum inginerie (cu specializări în instalații pentru construcții, energetică, mecanică, sisteme de securitate, automatic, construcții civile), economie, financiar, juriști, auditori interni pentru calitate și procese, și tehnicieni calificați (instalatori sanitari, electrice, sisteme de detecție și sisteme de stingere incendii). Anul acesta, Rustler România a securizat contracte noi prin oferirea de servicii de Property și Facility Management pentru clădiri de birouri de aproximativ 100.000 mp, pentru sectoarele industrial și logistic de 100.000 mp, cu consolidarea proiectelor din zona de vest a țării, dar și centre comerciale de 85.000 mp.

Pentru 2018, compania vizează extinderea serviciilor la proprietățile pentru care deja oferă servicii de Property și Facility Management, extinderea portofoliului prin adăugarea de noi clădiri, dar și semnarea de contracte cu clienți noi. Extinderea este planificată atât la nivelul Capitalei, cât și la nivel național.

DESPRE RUSTLER

Compania aniversează cinci ani de business în România, care se concretizează prin 500.000 mp de clădiri administrate (câte 34 la sută clădiri de birouri și industrial, 32 la sută retail), 100.000 km rulați de echipele mobile prin acoperirea serviciilor la nivel național, cu prezență în centrul, vestul, sudul, nordul și estul României, și până la 100 de angajați, specialiști în domeniile de activitate ale companiei.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close