Ryanair recrutează însoţitori de bord în România

În următoarele săptămâni, Crewlink, partener de recrutare pentru Ryanair, va găzdui sesiuni de recrutare în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Operatorul aerian oferă un curs de formare complet, astfel că nu este necesară o experiență anterioară în domeniu. După finalizarea cursului de formare, aplicanții vor fi repartizați la una din bazele europene ale Ryanair și vor face parte dintr-o echipă care include 9.000 de însoțitori de bord.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Oferta companiei include curs de formare gratuit, alocație plătită pe durata cursului de formare, uniformă gratuită în anul I și alocație pentru uniformă în al doilea, o alocație de 750 de euro, pentru noii recruți, un salariu de bază competitiv, bonus de productivitate, ore de serviciu plătite și bonus din vânzări, câștiguri între 17.000 și 23.000 de euro în primul an, oportunități de promovare, contract garantat pentru doi ani, cu opțiunea ulterioară de contract permanent, varietate în alegerea bazelor, program stabil de cinci zile de lucru/trei libere și avantaje de călătorie.

Programul de recrutare Ryanair a început astăzi, la Iaşi, și va continua în 19 şi 23 aprilie, la Cluj-Napoca, respectiv 3 şi 18 mai, la Bucureşti.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close