Saint-Gobain România a primit certificarea Angajator de Top, al doilea an la rând

Cercetarea anuală, efectuată de Institutul Top Employers, recunoaște angajatorii de top din întreaga lume: cei care oferă condiții deosebite pentru angajați, le dezvoltă talentele la toate nivelurile organizației și se străduiesc să optimizeze continuu practicile de angajare.

„Ne mândrim că am obţinut din nou certificarea oficială Top Employers. Este o recunoaştere a atenţiei pe care compania noastră o acordă managementului talentelor și îmbunătățirii aptitudinilor angajaţilor noştri, într-o organizaţie care apreciază respectul faţă de ceilalți, integritatea, loialitatea și solidaritatea”, afirmă François-Xavier Moser, delegat general al Grupului Saint-Gobain pentru Polonia, România, Bulgaria și Turcia.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Grupul Saint-Gobain a fost recunoscut, anul acesta, ca Angajator de Top și la nivel european şi mondial. Pentru prima dată, Saint-Gobain a primit această distincție și în Argentina, India și Turcia. Numărul țărilor certificate a ajuns, astfel, la 31. Angajatorii sunt certificați în urma unui proces riguros de analiză. Pentru a fi validate, toate răspunsurile au fost auditate independent. Cercetarea verifică practicile de resurse umane implementate de Grupul Saint-Gobain în România.

Institutul Top Employers a evaluat activitatea Grupului Saint-Gobain în România pe baza următoarelor criterii: strategia cu privire la managementul talentelor, planificarea forței de muncă, procesul de integrare în companie a noilor angajaţi, învățare și dezvoltare, managementul performanței, dezvoltarea leadership-ului, carieră și managementul succesiunii, compensații și beneficii, și cultură organizațională.

„Din cercetarea noastră, am observat că organizațiile certificate ca angajatori de top în România, în 2018, au pus pe primul plan dezvoltarea oamenilor și lucrează în mod continuu pentru a-și optimiza practicile de dezvoltare a resurselor umane. Grupul Saint-Gobain din România face parte din acest grup select de angajatori. Dat fiind faptul că au primit certificarea Top Employers în România pentru 2018, se pot considera în topul celor mai buni angajatori din lume. O realizare de care pot fi cu adevărat mândri”, menţionează David Plink, președintele Institutului Top Employers. Mai multe informații despre Institutul Top Employers și certificare pot fi găsite aici.

DESPRE SAINT-GOBAIN

Este lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii. Cu vânzări de 39,1 miliarde de euro în 2016, operează în 67 de ţări şi are peste 170.000 de angajaţi. În România, Saint-Gobain deţine opt activităţi (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Isover, PAM, Rigips şi Weber), cu circa 1.500 de angajaţi, și operează 11 unităţi de producţie în opt situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu Mare, Tulcea, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close