Saint-Gobain susţine transformarea studenților în viitori lideri

În calitate de partener în domeniul habitatului şi al construcţiilor, Saint-Gobain susţine programul educaţional LEADERS Explore, dezvoltat de Fundaţia Leaders și dedicat studenţilor care vor să-şi descopere propriul potenţial şi să-şi conştientizeze valorile şi atuurile personale.

În cadrul programului, Saint-Gobain susține participarea a 30 de studenți ai facultăților de construcții și arhitectură. De-a lungul sesiunilor, specialişti din companii au interacţionat cu participanţii, pentru a le oferi informaţii utile despre ce înseamnă o carieră în construcţii, într-un modul special, de tip „Bibliotecă umană”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

LEADERS Explore este un program național de leadership, care se desfășoară în principalele centre universitare (București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara) şi cuprinde peste 30 de ore de ateliere interactive şi de orientare vocaţională, cu traineri specializați din multiple domenii de activitate (IT, banking, construcții, agricultură sau antreprenoriat). Programul completează formarea studenților cu o serie de competențe-cheie, precum inițiativă, încredere în sine, empatie, responsabilitate personală sau lucru în echipă, pe baza cărora îşi pot construi viitoarea carieră.

Următoarele sesiuni vor avea loc la Cluj-Napoca, între 17 și 20 septembrie, respectiv 24-27 septembrie, şi vor reuni 70 de studenţi cu profiluri diferite, de la IT, economic, medicină, farmacie, construcții, agricultură, până la arte, design interior, drept, psihologie şi administrație publică.

DESPRE SAINT-GOBAIN

Este lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii. Cu vânzări de 40,8 miliarde de euro, în 2017, operează în 67 de ţări şi are peste 179.000 de angajaţi. În România, Saint-Gobain deţine opt activităţi (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Isover, PAM, Rigips şi Weber), cu circa 1.500 de angajaţi, și operează 13 unităţi de producţie, în nouă situri industriale situate în Băicoi, Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu Mare, Tulcea, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close