Salariații Elster Rometrics s-au alăturat Sindicatului IT Timișoara

Angajații Elster Rometrics se alătură, astfel, organizației cu peste 3.000 de membri, ce include angajații Nokia Romania (fosta Alcatel-Lucent România și fondatorii organizației), Nokia Systems Networks România, Accenture Managed Services, Wipro Technologies România și Atos IT Solutions and Services, care fac parte din sindicat din 2017.

În 21 februarie, Judecătoria Timișoara a constatat reprezentativitatea Sindicatului IT Timișoara – SITT la nivelul companiei Elster Rometrics, după ce mai mult de 60 la sută dintre cei circa 230 de salariați s-au alăturat organizației.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cu o prezență de peste 20 de ani în România, compania activează în domeniul energetic și este unul dintre principalele hub-uri de cercetare și dezvoltare IT ale grupului Honeywell, în domeniul Smart Energy. Elster Rometrics are și o componentă importantă de producție a contoarelor de energie electrică. Procesul de negociere al unui nou contract colectiv de muncă la nivel de unitate a fost deja demarat. Principalele revendicări țin de protecția socială, flexibilitatea programului de lucru, beneficiile și primele extra-salariale, dar și de numărul de zile ale concediului de odihnă.

Sindicatul IT Timișoara, înființat în Timișoara în 2009, este unul din cele mai mari sindicate din sectorul IT, servicii outsourcing și suport din România, și reprezintă aproximativ 5.000 de salariați, din diverse companii de profil din țară.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close