Samsung Electronics România are un nou președinte: este coreean și vine din Cehia

Sud-coreeanul Hun Lee a fost numit în funcția de președinte al Samsung Electronics România, după doi ani petrecuți în Cehia.

În noul său rol, Hun Lee, în vârstă de 46 de ani, va fi responsabil de gestionarea activităților pe piețele din România și Bulgaria. Joseph Kim, președinte Samsung Electronics România în ultimii patru ani, își continuă cariera în cadrul companiei în calitate de președinte al Samsung Electronics Polonia.

Hun Lee s-a alăturat echipei Samsung Electronics în 2002, în funcția de Marketing Manager, la sediul central din Coreea de Sud. După zece ani de activitate în domeniul marketingului, în cadrul companiei, Hun a devenit director al diviziei europene de Visual Display (2013-2014) și, ulterior, președinte al Samsung Electronics Cehia (2015-2017). „Sunt onorat să preiau conducerea Samsung Electronics România, o filială cu rezultate excelente în ultimii ani. Această poziție îmi va permite să îmi dezvolt abilitățile strategice și să lucrez alături de o echipă dedicată și entuziastă. Cred că împreună vom consolida poziția de lider tehnologic pe care o ocupă Samsung atât în România, cât și în Bulgaria”, declară noul președinte Samsung Electronics România.

Hun Lee s-a născut în 1971. A studiat științele politice și diplomația la Universitatea Yonsei din Coreea și deține o diplomă de MBA în marketing și strategie, la Facultatea de Științe din cadrul Universității Duke din SUA. Este căsătorit și are două fiice. În timpul liber, îi place să își petreacă timpul cu familia, dar și să practice sporturi – în special golf, schi și tenis.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close