SAP devine sponsorul Team Liquid, una dintre cele mai de succes echipe de sporturi electronice

În aprilie, SAP a încheiat un contract de sponsorizare pee trei ani cu Team Liquid, în urma căruia platforma SAP HANA va fi utilizată pentru analizarea volumului de date generate în cadrul sesiunilor de joc, pentru îmbunătățirea performanțelor sportivilor și echipei.

Parteneriatul cu Team Liquid este prima colaborare pe care SAP o încheie cu o organizație profesionistă de sporturi electronice. În calitate de partener de inovare, SAP va colabora cu Team Liquid pentru dezvoltarea de software bazat pe datele generate în timpul jocurilor, ceea ce-i va ajuta pe specialiștii Team Liquid să analizeze randamentul echipelor și al jucătorilor, pentru îmbunătățirea rezultatelor și recrutarea de noi sportivi talentați.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„SAP a analizat îndelung piața și ecosistemul Esports, înainte de a alege să colaboreze cu Team Liquid. Sporturile electronice oferă o posibilitate inedită de deschidere către un public tânăr, pasionat de tehnologie și talentat, practic, tot ce ne dorim de la viitorii specialiști SAP. Fiind o companie globală de tehnologie, inovatoare și orientată către viitor, SAP speră să aducă un plus de valoare ecosistemului Esports, prin puterea brandului său”, declară Stefan Ries, director HR, SAP.

SAP va susține Team Liquid prin implementarea unei serii de sisteme tehnologice inovatoare, ce oferă echipei soluții de analiză avansată, pentru a îmbunătăți performanța generală în sesiunile de pregătire și în competiții. Platforma SAP HANA va deveni un nucleu tehnologic pentru co-dezvoltare. Componentele adiționale, precum SAP Cloud Platform, sistemul SAP Leonardo pentru inovare digitală, precum și capabilitățile de predicitibilitate, Internet of Things (IoT) și Machine Learning vor fi evaluate ca parte a procesului de co-inovare.

Team Liquid a luat ființă în anul 2000, ca un clan pe platforma de jocuri Battle.net, și s-a dezvoltat în una dintre cele mai importante echipe internaționale de sporturi electronice din lume, cu centre de formare în Utrecht, Olanda și Los Angeles, SUA. Team Liquid are peste 70 de sportivi care concurează în 13 jocuri distincte, inclusiv în cele mai populare discipline: DOTA 2, League of Legends și CS:GO. Team Liquid este una dintre cele mai de succes echipe de Esport în ceea ce privește rezultatele competitive și loialitatea fanilor. În 2017, echipa de DOTA 2 a Team Liquid, condusă de superstarul german Kuro „KuroKy” Salehi Takhasomi, a câștigat turneul The International, cel mai important titlu și cel mai mare premiu în bani din acest sport.

DESPRE SAP

Este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. Are peste 378.000 de clienți, pe care îi susține în gestionarea tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală, contribuie la simplificarea proceselor de business și oferă platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95 la sută dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP. În 2011, a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, ce deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a 570 de angajați.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close