Sârbul Dragan Đukić, noul antrenor al „tigroaicelor” de la CSM București

Echipa feminină de handbal CSM București are, de ieri, un nou antrenor principal. Locul lui Magnuss Johansson a fost preluat de antrenorul sârb Dragan Đukić. Obiectivele echipei pentru acest sezon rămân neschimbate, iar cel mai îndrăzneț este câștigarea Ligii Campionilor.

Dragan Đukić are o vastă experiență în handbalul european. A antrenat echipe mari, precum Pick Szeged (Ungaria), HC Vardar (Macedonia), Maccabi Tel Aviv (Israel), dar și „naționalele” din Muntenegru, Israel, Marea Britanie, Elveția, Macedonia sau Iordania. Tehnicianul de 56 de ani este la a doua aventură în România, după ce, în sezonul 2017-2018, a pregătit echipa HC Odorhei, care s-a desființat la începutul acestui an. Are licența de Master Coach din 2014 și a absolvit și un master pe linie academică la nivel de EHF și face parte din prima generaţie de antrenori (13 la număr) care se bucură de un astfel de titlu – „Master Academic”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Dragan Đukić va face echipă cu Adrian Vasile și Mihaela Ciobanu. Primul meci pe banca „tigroaicelor” pentru Dragan Djukic se va disputa mâine, în Norvegia, împotriva echipei Vipers Kristiansand.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close