Sartorom își adaugă un nou domeniu de activitate și intră pe piața echipamentelor medicale

Compania românească a sărbătorit împlinirea a 26 de ani de activitate prin lansarea unei noi divizii – cea de aparatură pentru spitale și centre de transfuzie.

Din 2017, Sartorom intră pe piața echipamentelor medicale cu produse de top, de la producătorul italian Angelantoni Life Science. Frigiderele și congelatoarele vândute de Sartorom sunt certificate conform directivei medicale 93/42/EEC și amendamentelor ulterioare.

Unul dintre echipamentele de top ce se află în gama de produse este frigiderul robotizat pentru stocarea unităților de sânge, Hemosafe. Capacitatea de stocare este de 96 de pungi la o temperatură de +4 grade Celsius, iar tehnologia complet robotizată elimină posibilitatea erorii umane și reduce eventuala irosire a sângelui. „În România este dificil să intri pe o piață nouă, mai ales dacă e vorba de sănătate. Personalul medical este deschis și înțelege beneficiile acestor tipuri de echipamente, mai ales că scade mult riscul erorii umane în asignarea pungilor de sânge către pacient, dar banii sunt puțini și de multe ori nu merg către investiții în tehnologie. Cu toții ne dorim să avem un sistem medical la standarde europene”, declară Carmen Bittenbinder, General Manager Sartorom.

DESPRE SARTOROM

Oferă servicii complete de instalare, mentenanță și calibrare a tuturor echipamentelor vândute, iar în laboratorul acreditat conform ISO 17025, din sediul central din București, efectuează etalonări de pipete și balanțe. De la înființare, în decembrie 1991, Sartorom a activat preponderent în cercetare, industria farmaceutică, industria auto, industria alimentară și agricultură, și a vândut aparatură științifică, de măsură și de testare pentru controlul calității. Sediul central este în București, iar compania are sedii zonale în marile centre universitare și industriale Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Craiova și Brașov.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close