Sibiu: Angajații Marquardt primesc asigurare privată de sănătate

Marquardt România a decis să ofere angajaților un nou beneficiu care să contribuie la protejarea sănătății acestora şi a copiilor lor.

Compania Marquardt, în parteneriat cu Signal Iduna şi Marsh România, a contractat recent o asigurare privată de sănătate pentru fiecare dintre cei aproape 2.900 de angajați care lucrează în cele două fabrici de la Sibiu ale companiei germane. Asigurarea privată le oferă angajaților Marquardt accesul în sistemul medical privat și le acoperă cheltuielile necesare pentru nevoile medicale. Asigurarea acoperă consultații, investigații și analize de laborator, cărora li se adaugă o serie de tratamente în ambulator.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Poliţa de asigurare privată de sănătate a intrat în vigoare la 1 iunie 2018 şi este valabilă timp de un an (până la 31 mai 2019). Serviciile medicale acoperite de asigurare pot fi prestate sau recomandate de orice medic autorizat din România – de familie, generalist sau specialist.

Pentru o mai bună înțelegere a beneficiilor și a mecanismelor de funcționare a asigurării, în lunile mai și iunie, compania Marquardt a organizat întruniri de informare la care au fost invitați toți  angajații. Reprezentanții asiguratorului, Signal Iduna, și consultanții Marsh Broker, alături de reprezentanții Marquardt România, le-au oferit salariaților informațiile esențiale despre lista serviciilor medicale acoperite prin asigurare, despre lista de clinici partenere din rețea (19 în municipiul și județul Sibiu și un total de 700 în toată țara) și despre modalitățile de accesare a serviciilor medicale. Asigurarea acoperă costurile serviciilor medicale stabilite prin contract, pentru angajații companiei și pentru copiii lor minori.

Pentru a putea oferi angajaților toate posibilitățile de accesare a serviciilor medicale, Marquardt a contractat opțiunile moderne oferite de Signal Iduna și Marsh România. Angajații pot accesa serviciile asigurate prin trei metode: prin programare în call center sau în aplicația mobilă Signal Care Assistant, prin programare directă la una din cele 700 de clinici din rețeaua Mediqua Net sau fără programare, cu recuperarea ulterioară a cheltuielilor.

Pentru o mai bună informare, Marquardt România a oferit tuturor angajaților un ghid al asiguratului, sub formă de broșură tipărită, în care pot fi găsite toate detaliile necesare pentru a beneficia de asigurare. În plus, compania a pus la dispoziția salariaților aceste informații atât pe pagina de intranet a companiei, cât și în aplicația We@Marquardt.

Cu aproape 2.900 de angajați, compania Marquardt este unul dintre angajatorii de top din Sibiu și recrutează în continuare personal. Beneficiile oferite de Marquardt sunt salarii atractive, bonuri de masă la valoarea maximă prevăzută de lege, transport gratuit, cantină cu firmă de catering, asigurare de sănătate privată, plus o serie de beneficii oferite în colaborare cu comercianți: reduceri și promoții la cumpărarea de alimente, servicii turistice, imobiliare, materiale de construcție, mobilier și decorațiuni interioare.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close