Sibiu: ifm efector și ifm electronic devin parteneri ai echipei de baschet

Din acest sezon, grupul ifm vine aproape de clubul de baschet CSU Sibiu și devine sponsor al echipei de baschet, convins de nevoia de a sprijini drumul spre performanță.

Compania care produce senzori și echipamente pentru automatizări industriale se alătură proiectului BC CSU Sibiu, atât prin ifm efector, cât și prin ifm electronic. „Suntem mândri de parcursul CSU Sibiu și de performanțele sale. Datorită CSU Sibiu, orașul nostru ocupă un loc de frunte pe harta sportului românesc. CSU a reușit să inspire suporterilor sibieni respectul pentru sport, competiție și performanță. Sunt valori pe care le promovează și compania noastră, aflată la început de drum. Ne dorim să fim mereu alături de CSU Sibiu, să urcăm împreună treptele succesului și să creștem împreună”, declară Alex Măgdoiu, Managing Director ifm efector.

ifm electronic este o companie de familie, înființată în 1969, care produce senzori și echipamente pentru automatizări industriale. În cei 48 de ani de existență, a evoluat an de an și a ajuns una dintre cele mai mari companii la nivel mondial din domeniu. Deservește peste 140.000 de clienți, în peste  70 de țări.  În România, ifm a prins viață în 2006, cu sediul central în Sibiu și puncte de lucru în București, Cluj-Napoca și Iași. „Pentru că ne-a impresionat parcursul echipei CSU și pentru că iubim Sibiul, iar sportul este atât de important în viețile noastre, am decis să ne alăturăm și să susținem CSU Sibiu”, spune Florin Molosit, director vânzări ifm electronic.

Din dorința de a fi și mai aproape de partenerii săi, ifm România s-a mutat într-un sediu nou, ce reflectă stilul și filozofia concernului ifm electronic gmbh. Motto-ul companiei, „close to you”, accentuează apropierea de clienți și se aplică și în cazul angajaților. ifm efector este o investiție germană, centrată pe producția de senzori, componente vândute ulterior la nivel mondial. Primul senzor a fost produs la Sibiu în 23 noiembrie 2015. La un an de la începerea activității, a fost produs senzorul cu numărul un milion. Planurile sale includ o creștere anuală constantă a numărului de angajați. Astăzi, în compania din Sibiu activează peste 160 de persoane.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close