Sibiu: KeepCalling „joacă” în liga națională de baschet

După ce, în 2014 și 2015, a susținut echipa CSU Sibiu din Liga Națională și s-a implicat și în sprijinirea echipelor de juniori ale clubului, KeepCalling sprijină din nou performanțele baschetbaliștilor sibieni.

„Munca, talentul și ambiția demonstrate de sportivii CSU au inspirat sibienii, printre care și o mare parte a echipei KeepCalling, și au dat naștere unui fenomen sportiv care noi credem ca trebuie încurajat și perpetuat. Ți se umple sufletul de bucurie când vezi părinți și copii susținând într-un glas echipa, iar satisfacția este și mai mare când echipa obține rezultate pozitive, cum s-a întâmplat în ultima perioadă”, declară Silvana Tatu, managing director KeepCalling.

În ultimul an, echipei din Sibiu – proaspăt calificată în semifinalele campionatului național – i s-au alăturat și alte companii de top, precum Continental, NTN-SNR, Kendrion sau Visma. „Suntem mândri că reușim, în continuare, să dovedim mediului de afaceri privat că merită să susțină performanțele echipei noastre. Sperăm să reușim să clădim un parteneriat puternic, benefic ambelor părți”, spune Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

KeepCalling, unul dintre angajatorii de top din Sibiu, este o companie internațională de telecomunicații, înregistrată în SUA, în Atlanta, Georgia, ce activează pe piața internațională de telefonie din 2002 și are sediul central în Sibiu din 2003. Succesul companiei a fost recunoscut pe plan internațional de Inc. 5000 din 2010. În 2014, KeepCalling s-a situat pe locul 18 în topul companiilor de telecomunicații cu cea mai rapidă ascensiune din SUA.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close