Sibiu: KeepCalling plătește taxa de școlarizare pentru 10 viitori studenţi la marketing

În anul universitar 2018-2019, KeepCalling, compania internaţională de telecomunicaţii cu sediul central în Sibiu, continuă parteneriatul cu Universitatea „Lucian Blaga”, prin susţinerea unei noi generaţii de studenţi la Marketing, admişi pe locurile cu taxă.

În al patrulea an de parteneriat cu ULBS, KeepCalling finanţează integral zece dintre cele 15 locuri cu taxă și va continua să finanţeze şi să acopere taxa de şcolarizare pentru studenţii din anii II-III, care obţin media generală anuală peste 8. Înscrierile pentru admiterea în anul universitar 2018-2019 încep în 11 iulie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Programul „KeepCalling te susţine la început de carieră” a fost lansat în 2015, când KeepCalling a finanţat taxa de şcolarizare pentru 30 de studenţi. În 2016 a susținut 23 de studenţi, iar în 2017 – 15. În cei trei ani, pe lângă subvenţionarea taxei de şcolarizare, parteneriatul dintre KeepCalling şi Facultatea de Ştiinţe Economice a fost extins pentru a cuprinde dezbateri, prezentări şi workshop-uri cu studenţii, astfel încât ei să se familiarizeze cu practicile marketingului online, dar şi multiple instrumente de dezvoltare şi monitorizare a campaniilor de publicitate online.

În anul al II-lea de studiu, studenţii au sprijinul KeepCalling în cadrul practicii profesionale prin alocarea unor bugete de marketing pentru campanii publicitare online şi sesiuni de mentorat cu reprezentanţii companiei. În anul universitar 2016-2017, ei au avut oportunitatea să promoveze turismul local în mediul online, prin Şezătoarea de la Avrig, Ziua Fotografierii Naturii de la Sălişte şi Servus Transilvania Fest. În 2017-2018, KeepCalling a sprijinit studenţii în dezvoltarea unor noi parteneriate şi promovarea unor organizaţii non-profit locale, precum Crucea Roşie (filiala Sibiu), We Help, ALEG şi Animal Life.

DESPRE KEEPCALLING

Este o companie internaţională de telecomunicaţii, înregistrată în SUA, ce activează pe piaţa internaţională de telefonie din 2002. Compania are sediul central în Sibiu din 2003 şi birouri în Bolivia şi Atlanta, SUA. Succesul KeepCalling a fost recunoscut pe plan internaţional de Inc. 5000, cinci ani la rând.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close