Sibiu: ODU „țintește” promovarea în prima ligă de fotbal

Aflat în plină expansiune, în Sibiu, producătorul de conectori inteligenți ODU este cel mai nou partener al clubului FC Hermannstadt, care își propune să joace, la anul, în prima ligă de fotbal.

La numai doi ani și jumătate de la înființare, FC Hermannstadt este printre protagonistele ligii secunde, în acest sezon, și vrea ca la finalul sezonului să facă pasul cel mare, spre prima scenă a fotbalului românesc. Compania germană ODU va fi unul dintre principalii săi susținători în această „misiune”. Numele său a fost deja inscripționat pe tricourile de joc ale fotbaliștilor sibieni.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Prezentă în mediul de afaceri din Sibiu de mai bine de un deceniu, ODU Romania Manufacturing este o companie germană ce activează în domeniul conectorilor inteligenți. Anul trecut, ODU a făcut un pas important spre dezvoltarea capacității de producție, în urma căruia numărul angajaților va crește cu sută la sută, iar într-un timp relativ scurt va ajunge la circa 1.000. „Am decis să fim parteneri pentru că am văzut multe puncte comune. FC Hermannstadt a avut o dezvoltare spectaculoasă. Suntem convinși că va continua pe același trend și ne dorim să fim alături de acest club”, declară Adrian Costin, directorul general al ODU Romania Manufacturing Sibiu.

Anul acesta, firma germană a decis să investească masiv într-un spațiu de producție și să crească substanțial numărul de angajați. „2017 este un an extrem de important pentru noi, deoarece compania și-a regândit viziunea pe termen lung, în România. Am achiziționat un teren de circa 48.000 de metri pătrați în zona de vest a orașului. Am demarat construcția unei hale de producție proprie, cu o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați. Momentan, avem în jur de 500 de angajați. După prima etapă de dezvoltare, vom ajunge la 700, iar la final sperăm să fim aproape 1.000 de angajați în total”, afirmă directorul general al ODU Romania Manufacturing Sibiu.

Compania ODU nu este străină de sportul sibian. Are înscrisă o echipă de minifotbal în campionatul de amatori „Luceafărul”. „De anul acesta, suntem în prima divizie în campionatul de minifotbal. Avem rezultate bune, mult mai bune decât ne așteptam. Sper să devină o tradiție și participarea noastră în Cupa Formului German la minifotbal. Anul viitor, vrem să participăm la campionatul de minifotbal organizat de Primărie, pe perioada verii”, afirmă Adrian Popa, director administrativ în cadrul ODU Romania Manufacturing.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close