Sibiu: Peste 30 de companii recrutează la Târgul de Cariere, săptămâna viitoare

Mai mult de 1.000 de locuri de muncă – atât pentru persoanele aflate la începutul carierei, cât și pentru cele cu experiență – vor fi disponibile la Târgul de Cariere Sibiu, organizat la Hotel Ramada, în 27 și 28 noiembrie.

La eveniment participă peste 30 de companii din cele mai variate domenii: inginerie, contabilitate, producție, IT, resurse umane sau alimentație. Companii precum Azets, STC, Faurecia, Veoneer, IFM, Bertrandt, BearingPoint, Odu Manufacturing, Bosch Automotive, Stefanini, Swoboda, Xella, ACCU Quality Services, Simea, E. ON Dialog și Remax, au inclus oferte din categoriile entry-level, nivel mediu și avansat.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Prin intermediul eJobs, este introdusă noutatea acestui sezon: digitalizarea CV-ului. Participanții vor putea să-și depună CV-ul în câteva secunde la compania unde vor să se angajeze. Își pot imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO, și pot genera un QR Code folosind aplicația eJobs-Locuri de muncă. Astfel, au posibilitatea să li se scaneze codul de pe telefon și pot să-și actualizeze oricând CV-ul pe care vor să-l depună.
 Cei care vor trece pragul evenimentului vor putea să-și compare salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată de eJobs. Candidații pot astfel să constate dacă primesc salariul cuvenit la actualul loc de muncă, în funcție de anumiți factori, precum experiența în domeniu, regiunea geografică, beneficiile de la locul de muncă.

„Târgul de Cariere este un eveniment care se dezvoltă permanent, iar pentru acest sezon ne-am dorit să sporim interacțiunea dintre angajatori și candidați. Procesul de digitalizare a CV-ului eficientizează recrutarea, iar profilul candidatului este vizualizat de companii mult mai rapid. Prin intermediul aplicației, toate CV-urile ajung în câteva secunde în baza de date a firmelor, iar acest lucru sporește șansele de angajare a unui candidat. Faptul că peste 30 de companii participă la eveniment este un lucru îmbucurător, pentru că există o mare varietate de locuri de muncă, iar participanții pot să-și găsească cel mai potrivit job”, spune Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 3.000 de candidați, interesați de joburi, dar și de activitățile noi desfășurate în cadrul evenimentului. Mai multe informații despre eveniment pot fi găsite aici. Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România și reunește sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close