Sibiu: Platforma de locuri de muncă Solsib.ro se apropie de cota 100 de angajatori. Primii 10 „sosiți” oferă oportunități de carieră în mai multe județe

Aniversarea de un an de prezență pe piață, în ianuarie, va găsi platforma de recrutare Solsib alături de angajatori importanți din Sibiu și din județele limitrofe. De la lansarea platformei, peste 500 de candidați au aplicat la joburile oferite.

(P) „Pe o piață cu o concurență acerbă, apariția unui nou site de cariere, care oferă joburi în Sibiu, a fost un proiect ambițios. Colaboratorii noștri apreciază ușurința cu care pot naviga pe platforma Solsib.ro și faptul că pot găsi aici CV-urile unor candidați interesanți. Ca în orice început, primul pas a fost cel mai greu, și le suntem recunoscători celor care au crezut în noi încă din primele zile. Lor, celorlalți angajatori care oferă acum joburi în Sibiu și în alte județe, dar și celor care ni se vor alătura de acum încolo, le promitem noi funcționalități, în viitorul apropiat”, spune Lucian Sârbu, reprezentantul Solsib Web, compania care a dezvoltat platforma Solsib.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Primele zece companii care au recrutat pe Solsib.ro:

ACCU

Cu sediul în Sibiu, ACCU Quality Services RO este parte a grupului international ACCU, fondat în 2003, cu sediul central în Hong Kong, și care desfășoară servicii în domeniul calității în Asia, America de Nord și de Sud, Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Cu sedii în 22 de țări, ACCU activează în trei domenii – Electronics, Automotive și Supply Chain Quality Services – și asigură servicii de consultanță, problem-solving, dezvoltarea abilităților angajaților și optimizarea și dezvoltarea sistemului logistic. ACCU și-a oferit până acum serviciile pentru mai mult de 20.000 de firme, din diverse domenii, de la automotive la textile. În portofoliul său apar clienți precum BMW, Volvo, Continental, Apple, Samsung, Sharp sau Black & Decker.

CBS

Apărută în 2005, prin detașarea segmentului Building Services din grupul YIT, CBS Eastern Europe este o companie nouă, dar cu o istorie îndelungată, și are ca obiect de activitate proiectarea, execuția, operarea şi întreținerea de instalații pentru clădiri eficiente energetic în Romania. Oferă servicii pentru clădiri de birouri, centre comerciale, instalaţii industriale şi infrastructură, și gestionează întregul ciclu de viață al bunului – de la tehnologie individuală la soluţii avansate complete. A avut, anul trecut, un număr mediu de 52 de angajați și caută în continuare oameni de calitate, pentru a-și completa echipa.

Liodent Clinique

Una dintre cele mai noi unități medicale deschise în Sibiu, Liodent Clinique are o echipă de specialişti ce îmbină experienţa cu devotamentul. Consultaţia stomatologică, stabilirea diagnosticului şi a planului de tratament sunt gratuite. În Medicina Dentară, clinica oferă servicii de profilaxie dentară, terapie restaurativă modernă, terapie endodontică, parodontologie, estetică dentară, protetică dentară şi tehnică cad-cam, chirurgie dento-alveolară și implant dentar, ortodonţie şi tratament cu meaplasmă. Pe lângă Medicină Dentară, are şi cabinete de cardiologie, neurologie, medicină internă, dermato-venerologie, endocrinologie, obstetrică-ginecologie şi ecografie generală.

Elis Pavaje 

Înființată de familia Goța în 1991, în Petrești, județul Alba, oferă un sistem complet de produse și servicii, și acoperă toate etapele procesului de amenajare, de la producție, consultanță și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. Elis Pavaje deține patru unități de producție, în Petrești, Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț) și Vințu de Jos, ce asigură capacități pentru volum total de circa 16.000 mp/zi. Produsele Elis Pavaje sunt disponibile în rețelele de bricolaj, într-o rețea vastă de distribuitori și în showroom-urile proprii, de la fabricile companiei.

Grup Mercur cu Allegria Hotel

Aflat la zece minute de centrul istoric al oraşului Alba Iulia și la 25 de minute de Valea Frumoasei (Sebeș), poate fi opțiunea potrivită de cazare pentru turiștii sau oamenii de afaceri care ajung în Alba Iulia sau Sebeş. Hotelul le pune la dispoziție 30 de camere, un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, o sală de conferințe cu 50 de locuri, o terasă parţial deschisă şi o cramă decorată rustic.

IFM

O investiție germană, centrată pe producția de senzori – componente vândute ulterior în întreaga lume -, ifm efector este una dintre cele mai „proaspete” prezențe în zona industrială din vestul Sibiului. ifm efector a produs primul senzor la Sibiu în 23 noiembrie 2015. La un an de la începerea activității, pe poarta fabricii a ieșit senzorul cu numărul un milion. Astăzi, în compania din Sibiu activează peste 250 de angajați, iar departamentul de Resurse Umane are misiunea de a asigura o creștere anuală constantă a echipei. Compania oferă un mediu dinamic, propice dezvoltării sau avansării în carieră. Prin muncă și prin performanțele înregistrate, există posibilitatea de a ocupa și de a rămâne într-o poziție din care să faci diferența, cu adevărat, în companie. Există, de asemenea, posibilitatea dezvoltării profesionale prin rezultate excepționale, care depășesc așteptările.

Lazar Trans 

Este o companie de transport persoane cu capital privat, fondată în 2002, la Sibiu. Totul a început de la achiziționarea unui singur microbuz Mercedes-Benz Sprinter, cu care compania a supraviețuit doi ani. Au urmat alte două microbuze, pentru ca acum parcul său auto să numere peste 100 de microbuze, autobuze și minibusuri. Lazăr Trans și-a extins activitatea și în județele Alba, Vâlcea, Brașov, Mureș și Hunedoara, iar parcul auto include peste 100 de autovehicule destinate transportului de persoane. Cifra de afaceri a crescut de la an la an, odată cu echipa.

Oprean Trans 

Înființată în 1993, este una dintre cele mai cunoscute companii de transport internațional și operează pe orice relație europeană. Specializată în transportul de confecții pe umerașe, Oprean și-a diversificat aria serviciilor proporțional cu creșterea flotei și poate transporta atât mărfuri generale, cât și mărfuri la temperatură controlată, în toate colțurile Europei. Paleta clienților s-a întregit, în ultimii ani, cu firme de prestigiu, precum Hugo Boss, Benetton sau H&M. Parcul auto al companiei cuprinde peste 100 de camioane, de mic și mare tonaj cu semiremorcă dreaptă, jumbo, mega-trailere și semiremorci la temperatură controlată sau megaprelate.

thyssenkrupp Bilstein

Cu o experiență de peste 200 de ani în industrie, thyssenkrupp are peste 155.000 de angajați, în aproape 80 de țări. Activează în industrii precum inginerie auto, logistică, tehnologia utilajelor, producție de oțel și fabricarea de ascensoare, iar tehnologia Bilstein este folosită în domenii diverse, de la echipe de competiții în sporturile cu motor, la firme de prestigiu, specializate în tuning, și până la cei mai renumiți constructori auto, ca BMW, Ferrari, General Motors, Mercedes, Jaguar, Maserati, Porsche ori Subaru. Prin thyssenkrupp Bilstein, Bilstein este prezentă în România din 1996, cu activități de producție și vânzări. Ultimii ani au adus modificări importante în fabrica de la Sibiu. Investițiile în tehnologie și în pregătirea personalului nu au întârziat să dea roade, astfel că, în 2017, aici s-a deschis a două unitate de producție.

Total NSA 

Înfiinţată în 1997, Total NSA a fost concepută iniţial ca o companie specializată în principal în comercializarea de piese şi accesorii auto, iar apoi s-a afirmat pe piaţa transportului internaţional de mărfuri. În prezent, are ca principal obiect de activitate Transporturile rutiere de mărfuri, iar camioanele sale pot fi văzute pe toate marile autostrăzi din Europa. Din 2007, se ocupă şi de comercializarea de agregate de balastieră şi carieră, dar și de comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule, în magazine specializate.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close