Sibiu: Platforma de recrutare Solsib.ro vrea să facă mai ușoară viața specialiștilor HR și candidaților

O platformă de recrutare online sută la sută românească, Solsib.ro își propune să devină o nouă zonă de întâlnire virtuală între cei care-și doresc un loc de muncă și companiile aflate în căutare de personal.

Platforma de recrutare a devenit funcțională la jumătatea lunii ianuarie, după ce la realizarea ei au colaborat specialiști în resurse umane, cu experiență în procesul de selecție și plasare a personalului, și specialiști în IT, care au oferit soluțiile tehnice.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Solsib.ro oferă companiilor un avantaj considerabil în recrutarea noilor angajați, deoarece preia derularea unui proces complex, de gestionare simultană a unui volum mare de informații. „Prin intermediul platformei Solsib, parcurgerea procedurilor clasice de recrutare este simplificată, crește eficiența raportată la timp, scad costurile legate de arhivarea documentelor și se disciplinează procesele interne”, explică Lucian Sîrbu, reprezentantul Solsib Web, compania care a dezvoltat platforma.

Solsib permite simplificarea procedurilor clasice de recrutare a personalului. Aplicația eficientizează managementul de personal, atât din activitatea departamentelor de Resurse Umane din companii, cât și din firmele de recrutare și plasare a forței de muncă. În același timp, este o soluție și pentru cei care caută un loc de muncă – fie că doresc o schimbare în carieră ori sunt la primul job.

Pentru toți utilizatorii, Solsib a pregătit și o aplicație pentru telefoanele mobile, astfel încât căutarea unui loc de muncă sau a unui angajat devine extrem de simplă și accesibilă oricui și oriunde. Aplicația permite accesarea anunțurilor de recrutare a personalului, cărora li se adaugă servicii exclusive pentru clienții Solsib.ro, care constau în diverse opțiuni de căutare și aplicații de mesagerie.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close