Siemens rămâne în West Gate până în 2023 și își extinde birourile

Parcul de afaceri West Gate, din vestul Capitalei, deținut de Genesis Property, a prelungit contractul de închiriere a spațiului de birouri cu compania germană Siemens pentru încă cinci ani. În același timp, suprafața închiriată a fost extinsă cu circa 700 mp.

West Gate găzduiește Siemens din 2008, iar noul contract intră în vigoare în decembrie. „Un contract cu o durată neîntreruptă de 15 ani în aceeași locație nu este foarte des întâlnit în domeniul imobiliar. Acest lucru validează faptul că West Gate rămâne atractiv atât din perspectiva accesibilității, cât și din cea a mixului de servicii pus la dispoziție de echipa noastră de facility”, spune Liviu Tudor, președintele și fondatorul Genesis Property. „Modelul nostru de business este bazat pe o buna înțelegere a nevoilor chiriașilor și pe capacitatea de a fi agili și de a le răspunde în termeni optimi”, completează Ștefan Tudos, vicepreședinte Genesis Property.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

De curând, Genesis a anunțat construcția unei piscine dotată cu o pistă de alergare și roller blading, printr-o investiție de 1,5 milioane de euro – o premieră într-un complex de birouri din România. Până în toamnă, actualul restaurant din West Gate va trece printr-o amplă transformare și va fi extins cu mai mult de 150 de locuri la masă și cu linii noi de servire rapidă. În prezent, parcul de birouri pune la dispoziția comunității de business (formată din peste 10.000 oameni de business și studenți) trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, una cu plată, de 170 locuri, și o parcare a campusului, de 180 locuri), un restaurant, un supermarket, cinci cafenele, o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport și spații de relaxare exterioare pe iarbă.

Printre companiile care au sediul în West Gate se numără Société Générale European Business Services, Dacia Renault, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover. West Gate Business Park cuprinde cinci clădiri clasa A, cel mai mare campus privat studențesc din România, West Gate Studios, și o unitate de cazare, Studio One – Accommodation Suites (cu o capacitate de cazare de 32 de camere).

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close