Simona Halep va apărea pe o emisiune de mărci poștale

Pentru a onora performanța unei mari jucătoare de tenis, Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale „Simona Halep, un campion de marcă”.

Timbrul emisiunii de mărci poștale reproduce o secvență dintr-un meci al Simonei, iar colița dantelată ilustrează momentul ridicării triumfale ale trofeului cucerit la Roland Garros. Cariera Simonei a cunoscut o ascensiune spectaculoasă după 2013, an pe care l-a încheiat pe poziția 11 în clasamentul WTA.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Până la cucerirea trofeului Roland Garros 2018, a câștigat alte 17 turnee la simplu, dintre care cele mai importante au fost turneele Premier Mandatory de la Indian Wells și Madrid, și a jucat trei finale de Grand Slam – două la Roland Garros (2014, 2017) și una la Australian Open (2018). A reprezentat România în 17 întâlniri pe echipe în Cupa Federaţiei și a disputat 27 de meciuri la simplu și dublu. Simona a acumulat, până la câștigarea trofeului Roland Garros, peste 31 săptămâni de număr 1 mondial, și a fost desemnată, în 2014 și 2015, de WTA, drept cea mai populară jucătoare din circuit.

Emisiunea de mărci poștale Simona Halep va fi disponibilă, de mâine, în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, și în magazinul online. Romfilatelia este societatea specializată în emiterea și comercializarea mărcilor poștale românești, ca și a produselor filatelice speciale.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close