Singura conferință de marketing dedicată companiilor de IT din România ajunge la București

După două ediții de succes, organizate la Cluj-Napoca, MK4IT se mută la București. În 26 octombrie, la Alexander Ballroom, specialiștii de marketing și HR vor avea ocazia să își actualizeze cunoștințele de Employer Branding și Product Marketing.

Conferința va avea loc sub motto-ul Sit down with the professionals, deoarece evenimentul va fi echivalentul unei „cafenele a profesioniștilor”: locul în care marketerii și HR-ii interacționează direct cu experții din domeniu și le află tehnicile și trucurile folosite în campaniile dezvoltate. „În rândul marketerilor și specialiștilor HR din companiile de IT există o mare sete de cunoaștere, pe care noi, prin MK4IT, vrem să o stingem, cel puțin pe moment. Este imposibil să o potolim de tot, domeniul și piața sunt extrem de dinamice, mereu în schimbare, așa că trebuie să o răcorim mereu cu informații noi, cât mai utile. Asta ne și propunem: să oferim constant informații relevante, de la profesioniști, care să ajute participanții să fie cât mai buni la ce fac”, explică Victor Gavronschi, CEO-ul agenției de marketing Loopaa, organizatorul evenimentului.

Agenda conferinței va include două paneluri – unul pe Employer Branding și altul pe Product Marketing -, două keynote speech-uri internaționale și o serie de workshop-uri, împărțite pe cele două teme abordate. Fiecare subiect va fi acoperit de o listă de speakeri cu experiență, a căror reputație pe piață a fost consolidată de rezultatele obținute.

Panelul de Employer Branding va aduce pe aceeași scenă reprezentanți de top de la principalele platforme online de recrutări: Laura Gregg – Linkedin, Laura Chiculiță – eJobs, Andreea Iancu Danciu – BestJobs, Dragoș Gheban – Hipo.ro, dar și specialiști din companii de IT și agenții, precum Sorina Bradea – RoMarketing, Andreea Nicolescu – Temenos și Victor Gavronschi – Loopaa. Cel de-al doilea panel, cel de Product Marketing, îi va aduce în față pe Tudor Galoș – Microsoft, Anca Elisabeta Moraru – Google, Ioana Mârzac – Samsung, Anca Bundaru – Bitdefender, Bogdan Iordache – MVP Academy/How to Web și George Lemnaru – Green Horse Gaming. Aceștia vor acoperi subiectul din perspectiva unor companii multinaționale, dar și a startup-urilor sau a companiilor de gaming.

În partea de workshop-uri, speakerii vor prezenta studii de caz și vor face exerciții practice, cu scopul de a aprofunda anumite subiecte importante din cele două teme ale conferinței. Un accent aparte va fi pus pe partea de networking, întrucât oricât de profi și de utile ar fi panelurile, nimic nu se compară cu oportunitatea de a interacționa direct cu speakerii. În pauzele de cafea, participanții vor putea afla direct de la speakeri răspunsurile la întrebările pe care le au, vor putea să-i cunoască mai îndeaproape și să pună bazele unor relații de colaborare.

Accesul la conferință se face pe bază de bilet. Până în 23 august, este perioada de Pre Register, după care, între 23 august și 13 septembrie, sunt valabile tarifele tip Early Bird. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul evenimentului. Conferința MK 4IT este organizată de agenția de marketing Loopaa din Cluj-Napoca, o agenție de creație interactivă, ce pune accentul pe dezvoltarea și implementarea de planuri și strategii intergrate de marketing pentru clienți locali și internaționali, activi pe piața din România.

 

Cele mai importante noutăți din domeniul Resurselor Umane pot fi găsite și pe pagina noastră de Facebook.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close