Skanska Construction are un nou director în România

Cehul Jakub Krenk a fost numit Branch Director pentru România și Ungaria al companiei Skanska Construction, parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții.

Cu 11 ani de experiență și diferite roluri de conducere în companie, Jakub Krenk aduce în divizia de construcții a Skanska România o vastă experiență în dezvoltarea proiectelor de birouri de mari dimensiuni și în coordonarea unor echipe echipe. Numirea lui Jakub Krenk are ca scop consolidarea echipei locale de construcții.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Principalul meu obiectiv este să consolidez echipa de oameni profesioniști si implicați, pe care Skanska Construction o are deja în România. Sunt bucuros să lucrez alături de colegi deschiși, transparenți, care împărtășesc valorile Skanska. Asta înseamnă că împreună putem să creștem, să ne dezvoltam și să construim proiectele minunate ale Skanska România”, declară Jakub Krenk.

Jakub Krenk este absolvent al Universității Tehnice din Praga și are o experiență de lucru bogată în construcții, cu multe funcții deținute în cadrul Skanska, în diferite filiale. Pe lângă pozițiile de project management deținute, a făcut parte din inițiative la nivel global, cu obiective clare, legate de eficiența operațională, managementul riscului, mapare a proceselor și BIM (Building Information Modeling).

Anul acesta, Skanska România și-a consolidat ambele poziții de top management: în afara lui Jakub Krenk, Aurelia Luca a preluat conducerea Skanska Property România și a devenit Managing Director și primul membru român al echipei de management a Skanska Commercial Development Europe.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close