Skanska investește 37,8 milioane euro în prima clădire a complexului de birouri Campus 6

Situat în zona de centru-vest a Bucureștiului, în imediata apropiere a Universității Politehnice, Campus 6 va avea o suprafață totală închiriabilă de 82.000 de metri pătrați și va fi format din patru clădiri de birouri de clasa A.

Prima clădire va ocupa circa 22.000 de metri pătrați, cu 11 etaje supraterane și două niveluri de parcare subterană. Termenul estimat de livrare este trimestrul al III-lea al anului viitor. Noua clădire va fi certificată LEED Gold și va integra soluții sustenabile, ce vor minimiza amprenta acesteia asupra mediului și vor reduce reduce semnificativ costurile de operare.

„Prin această investiție, Skanska își consolidează poziția și își îndeplinește unul dintre obiectivele strategice: de a fi prezentă în două zone din București. Lucrările de construcție pentru prima clădire au început deja și au ca obiectiv dezvoltarea de birouri într-un spațiu aparte, în care oamenilor să le facă plăcere să-și petreacă timpul. Venim în întâmpinarea nevoilor chiriașilor care doresc să își extindă activitatea în următorii ani și care se concentrează pe bunăstarea angajaților lor, prin oferirea unor spații de birouri într-un mediu inspirațional, tineresc și uman. Suntem încântați să observăm că viziunea noastră despre Campus 6 este confirmată de interesul crescut al potențialilor chiriași, chiar dacă suntem într-o fază incipientă a lucrărilor”, declară Aurelia Luca (foto), Country Director Skanska Property România.

Situat la intersecția a două bulevarde principale, Iuliu Maniu și Vasile Milea, proiectul asigură un acces bun la mijloacele de transport în comun (stație de metrou peste stradă și tramvaie, autobuze, troleibuze la o distanță de 50 de metri). Proximitatea de podul Basarab asigură conectarea facilă la sectoarele de nord și centru. Campus 6 este conceput ca un hub social, în care chiriașii, angajații și partenerii lor se vor putea întâlni, lucra și relaxa. Atuurile sale vor fi zonele verzi de interacțiune, ce vor fi dotate cu prize electrice și Wi-Fi, zonele de tip amfiteatru, care vor găzdui întruniri de business și sociale, și restaurantele și cafenelele cu terase.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close