Skanska Property România are un nou Managing Director

Divizia locală a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel global anunță modificări la vârful managementului din România. Marcin Łapiński, Managing Director pentru Skanska Property Romania & Ungaria, predă rolul local către Aurelia Luca, care a ocupat poziția de Country Director a Skanska Property România.

În noua sa poziție de Managing Director al diviziei, Aurelia Luca va continua misiunea Skanska de a dezvolta clădiri de birouri sustenabile. Operațiunile companiei se vor desfășura în continuare în București, unde este deja prezentă în zonele de centru-vest și nord ale capitalei, prin proiectele Campus 6 (Politehnică) și Equilibrium (Floreasca – Barbu Văcărescu).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Sunt mândră să fiu liderul și, în același timp, parte a unei echipe de oameni profesioniști, entuziaști și dedicați. Împreună vom continua, fără îndoială, drumul pe care am pornit in 2011  – unul definit de valorile noastre și de dorința de a oferi clienților de pe piața locală spații ce reflectă inovația, experiența și calitatea pentru care Skanska este renumită la nivel global”, declară Aurelia Luca.

Promovarea în noul rol înseamnă și că Aurelia Luca va fi prima româncă aflată în consiliul de management regional al Skanska CDE (Commercial Development Europe), ce are ca rol coordonarea activităților grupului suedez în România, Ungaria, Cehia și Polonia. Noul Managing Director are un Master în Economia Imobiliară, la Academia de Studii Economice București, și mai bine de 16 ani de experiență în domeniu. S-a alăturat companiei în 2012, ca Leasing Manager, și a devenit apoi Country Director, la începutul lui 2016.

DESPRE SKANSKA ROMÂNIA

Este prezentă pe plan local din 2011 și este parte a grupului suedez Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Skanska Commercial Development Europe dezvoltă clădiri de birouri, proiecte logistice și comerciale, în zone importante din România, Polonia, Cehia și Ungaria. Compania este împărțită în patru companii locale, care operează în aceste patru țări. Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară și construcţii din lume, cu expertiză în construcția și dezvoltarea proiectelor comerciale și rezidențiale, precum și în parteneriate public-private. Grupul Skanska are 43.000 de angajați, pe piețele pe care activează, în Europa și SUA.

 

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close