Smart Bill oferă acces public la SmartBill CONTA, aplicația care vrea să ușureze viața contabililor

Toate IMM-urile din România au acces la SmartBill Conta, prima aplicație de contabilitate online care face legătura în timp real între antreprenori și experții contabili.

Programul a fost prezentat inițial în 2017, în fața unei audiențe formată din peste 400 de experți în domeniu, iar până acum aplicația a fost testată și utilizată de peste 500 de companii din România, în versiunea „private beta”. „Am ținut cont de feedback-ul contabililor și am inclus în SmartBill Conta principalele lor cereri, inclusiv un modul de salarii ce generează și mult prea celebra declarație D112. SmartBill Conta este o aplicație așteptată de mii de companii. Acum suntem în fața unei versiuni care satisface cele mai multe nevoi, însă munca noastră nu se oprește aici. Avem în plan o multitudine de optimizări și integrări ce vor ușura enorm munca antreprenorilor și contabililor. Estimăm că va reduce cu 50 la sută munca manuală”, declară Alexandru Leca, Project Manager SmartBill Conta.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Programul acoperă principalele fluxuri contabile, iar toate rapoartele disponibile sunt structurate astfel încât să fie ușor de înțeles și analizat. Printre funcționalitățile ce diferențiază SmartBill Conta de alte programe de contabilitate se numără prelucrarea automată a documentelor de la clienții care folosesc deja SmartBill, dar și prelucrarea semi-automată a extraselor de cont de la principalele bănci. Firmele de contabilitate au acces 100 la sută gratuit la aplicația Smart Bill Conta.

„Viziunea noastră este ca SmartBill o să devină un ecosistem care să elimine munca manuală, să aducă și câștiguri importante de timp, bani și oportunitate firmelor din România, iar SmartBill Conta este cel mai important în această direcție. Spre exemplu, o vânzare lansată într-un magazin online sau într-unul fizic poate genera factura și scădea gestiunea automat. Mai mult, va ajunge în timp real la contabilitate. O altă facilitate-cheie este importul extraselor de cont din bancă și reconcilierea semi-automată a încasărilor și plăților, care scutește mult timp atât în cadrul firmei-client, cât și la firma de contabilitate”, afirmă Radu Hasan, CEO Smart Bill.

SmartBill Conta rulează pe serverele Amazon Web Services, cel mai important furnizor de infrastructură Cloud din lume, așadar datele utilizatorilor sunt permanent în siguranță. Aplicația are cerințe minime de instalare. Utilizatorii au nevoie doar de un computer și acces la internet, pentru a demara activitatea.

Serviciile Smart Bill sunt utilizate de peste 55.000 de clienți, de la PFA și companii mici și mijlocii, până la multinaționale, din toate sectoarele de business, precum servicii și comerț. Peste două milioane de facturi sunt emise lunar, cu o valoare de peste două miliarde de euro pe an.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close